Parteneri

Magazine bio

In magazinele partenere gasiti alimente bio certificate

One World Award

Aperitive bio

Aperitive bio (12)

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
4 porţii Preparare: Avocado se taie pe lungime în jumătate şi se scoate sâmburele. Se scoate apoi miezul, se taie cubuleţe, se presară cu suc de lămâie şi se amestecă cu gem de arahide. Se curăţă legumele şi se taie cubuleţe. Se toacă mărunt ardeiul iute fără seminţe şi ceapa verde. Totul se amestecă cu miezul de avocado, se condimentează…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii   Timp de preparare: 15 min   Preparare:   Pentru iubitorii de măsline ca mine, un vis. Măsline sunt gustos de picante, iar în combinaţie cu ardeiul iute, coaja de lămâie şi pătrunjelul verde sunt foarte aromate. Vom începe meniul nostru de Crăciun cu o reţetă mediteraneană clasică.   Se scot sâmburii din măsline (măslinele cu sâmburi au…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Timp de preparare: 20 min   Mod de preparare: se curata ceapa si se taie marunt.Se ia o tigaie in care se pune 1 lingura de ulei de prajit, se adauga ceapa care se caleste pana capata o culoare maro aurie, dupa care se condimenteaza cu sare si piper. Se amesteca ceapa rezultata cu mussul de alune, maghiran, condiment de…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Ingrediente:   Dip/crema de intins pe paine 5-6 rosii uscate in ulei de masline Rapunzel 175 g branza proaspata 4-5 linguri crema de masline Rapunzel busuioc proaspat Rosii cherry umplute rosii cherry(circa 15-20 bucati) 4-5 linguri crema de masline Rapunzel 175 g branza proaspata Rapunzel rosii cherry umplute   Modalitate de preparare Dip/crema de intins pe paine Rosiile uscate se…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Timp de preparare: 20 min   Mod de preparare : se ia avocado, ardei si castravete , se taie sub forma de cubulete si se amesteca cu suc de limeta. Restul de legume se amesteca cu suc de limeta, busuioc, otet, ulei, sare, piper, sirop de curmale, mustar, apa, sirop de ovaz , se pun intr-un vas unde cu ajutorul…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Timp de preparare: 40 min   Mod de preparare: ceapa  se caleste in ulei de masline pana capata o culoare maro aurie. Se adauga hrisca si se prajeste impreuna cu ceapa. Dovleacul impreuna cu cimbrul se preseaza cateva minute. Se adauga supa clara si vinul alb pana cand hrisca isi trage lichid atat cat ii este necesar. Se amesteca smantana…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Timp de preparare: 60 min Timp de asteptare : peste noapte Timp de coacere : 20-25 min Timp de racire : 30 min   Mod de preparare: pentru aluat: se amesteca intr-un vas faina de spelta, drojdie si zahar. Se adauga apa si se amesteca  pana cand compozitia devine ca aluatul pentru clatite. Aluatul astfel obtinut se toarna intr-un vas…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Timp de preparare: 20 min   Preparare: Se spală ardeii şi dovlecelul. Se scot seminţele din ardei şi se taie în fâşii fine. Dovleceii se taie în felii subţiri. Se încing 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie şi se sotează legumele aprox. 3 minute. Se condimentează cu sare şi piper. Se amestecă pasta de tomate cu…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Detalii timp de preparare: 10 min produs vegan se prepara repede    Ingrediente: pentru 2 persoane 100g salata 50g hrisca bio Rapunzel 10 buc rosii cherry taiate in doua 1 buc. mar taiat in rondele Dressing: 2 linguri de ulei de masline extravirgin Sicilia DOP Rapunzel 1 lingura de otet Aceto Balsamico Rapunzel 1 lingurita de sirop de flori de cocos…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii   Preparare: Quinoa se fierbe într-o oală cu capac aprox. 20 min în 250 ml de apă. Se lasă pe plită stinsă 5 minute la umflat şi apoi se ia capacul pentru a se răci. Între timp se taie avocado în jumătate, se scoate miezul şi se taie cubuleţe. Se amestecă cubuleţele de avocado, brânza feta şi brânza…
Page 1 of 2