Parteneri

Magazine bio

In magazinele partenere gasiti alimente bio certificate

One World Award

Creme si gemuri bio

Creme si gemuri bio (14)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii   Preparare:   Se amestecă gemul de alune, gemul Tahin, brânza de vaci şi crema de brânza proaspătă şi se condimentează, după gust, cu suc de lămâie. În cazul în care compoziţia este prea consistentă, se adaugă puţin lapte sau apă. Se curăţă portocala, se îndepărtează pielea albă şi se taie felii. Feliile de pâine prăjită se ung…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Se taie caisele şi se înmoaie peste noapte în suc de portocale. Este indicat, să se ţină la frigider. A doua zi se toacă mărunt, împreună cu sucul şi cu curmalele. Se adaugă şi gemul de alune de pădure, astfel încât să obţinem o pastă. Asezonaţi cu scorţişoară, coajă de lămâie şi vanilie. Perioada de valabilitate: ca. 7-8 zile.…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare:   Cartofii fierţi se zdrobesc cu un zdrobitor sau cu o furculiţă. Se adaugă restul de ingrediente, se condimentează puternic şi se asezonează cu 2-3-linguri de inele de arpagic sau nişte maghiran proaspăt. Sfat: Ungeţi o felie de pâine integrală cu unt şi cu crema aceasta şi puneţi deasupra multe legume proaspete (de exemplu: roşii, castraveţi, ridichi) Ingrediente: *…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii   Preparare:   Ceaiul de fructe se dă în clocot şi se lasă apoi puţin la răcit. Se toarnă cald peste cubuleţele de caise şi se lasă peste noapte la umflat. A doua zi tocăm cu un mixer bucăţelele de caise şi lichidul, până când obţinem o compoziţie fină.  Din această cantitate rezultă aprox. 1200 g.Compoziţia de fructe…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Timp de preparare: 4 min   Preparare:   Ceaiul de fructe se dă în clocot şi se lasă apoi puţin la răcit. Se toarnă cald peste cubuleţele de caise şi se lasă peste noapte la umflat. A doua zi tocăm cu un mixer bucăţelele de smochine împreună cu lichidul, până obţinem o compoziţie fină.  Din această cantitate rezultă aprox. 1200…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii   Preparare:   Făină de năut se fierbe într-o cantitate triplă apă clocotită, amestecându-se bine.Se adaugă gemul Thin şi se condimentează cu usturoi, suc de lămâie, ierburi, sare şi piper.Se decorează cu creson şi se serveşte cu pâine albă sau cu lipie.   Sfat: În ţările orientale se serveşte cu ulei de măsline. Ideal pentru petreceri şi bufete…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii   Timp de preparare: 15 min   Preparare:   Ceapa verde şi ardeiul se curăţă şi se taie cubuleţe. Se călesc scurt în ulei şi se stinge cu oţet balsamic. Se condimentează cu sare şi piper. Brânză de capră şi jumătatea de pară se taie cubuleţe şi se adaugă în amestecul de legume. Feliile de pâine prăjită se…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii   Preparare:   Ridichile se taie felii, se presară cu sare şi piper şi se marinează în oţet balsamic Bianco. Se amestecă brânză de vaci cu lapte până obţinem o pastă. Apoi se adaugă gemul amestec şi sucul de lămâie. Se amestecă cu atenţie jumătate din cantitatea de creson. Feliile de pâine se prăjesc şi se taie in…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii   Timp de preparare: 45 min   Preparare:   Vânăta se înţeapă cu o furculiţă şi se coace 30 de minute la 250°C pentru. Vânăta răcită se taie pe lungime în jumătate şi se scoate miezul cu o linguriţă. Se adaugă pasta de usturoi, sucul de lămâie, 1 lingură de ulei de măsline şi gemul se susan Tahin.…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Timp de preparare: 45 min   Preparare:   Înţepaţi vânăta de jur-împrejur, puneţi-o într-o o tavă de copt şi coaceţi-o aprox. 30 de minute în cuptorul preîncălzit la 250°C. Se lasă puţin la răcit, se taie pe lungime în jumătate, iar miezul se scobeşte cu o linguriţă. Miezul se toacă într-un blender împreună gemul de susan Tahin, sucul de lămâie,…
Page 1 of 2