Parteneri

Magazine bio

In magazinele partenere gasiti alimente bio certificate

One World Award

Desert bio

Desert bio (27)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Timp de preparare: 45 min Preparare: Orezul pentru lapte se fierbe, împreună cu mirodeniile şi mierea, conform indicaţiilor de pe ambalaj şi se lasă la răcit. Se scoate apoi anasonul şi vanilia şi se amestecă iaurtul.   Zahărul pudră se topeşte uşor într-o tigaie. Se adaugă beţigaşele de migdale, se rumenesc scurt  şi se lasă pe o hârtie de copt…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Pentru 10 batoane de cocos:   Ingrediente: 300 g chips-uri de cocos Rapunzel, tocate marunt intr-un blender 60 g nectar de agave 1 praf de sare de mare iodata Rapunzel 90 g ulei de cocos Pentru glazura: 120 g unt de cacao fin Rapunzel 120 g gem de migdale alb Rapunzel 60 g pudra de cacao degresata Rapunzel 60 g…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ingrediente   Pentru circa 13 batoane   150 g ciocolata amaruie Rapunzel 100 g unsoare de cocos Rapunzel 100 g fulgi de cocos Rapunzel 200 g fulgi mici de ovaz Rapunzel 100 g samburi de nuca macadamia Rapunzel, taiati marunt 100 g dude Rapunzel, taiate marunt 70 g zahar Cristallino din trestie Rapunzel, pudra(macinat cu ajutorul unei rasnite de cafea)…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ingrediente:   Caise-susan (Ingrediente pentru circa 40 de bucati) 125 g pasta de caise Rapunzel 50 g miere martipan Rapunzel 30 g susan necojit Rapunzel 125 g migdale prajite Rapunzel, maruntite 1 varf de cutit pudra de vanilie Bourbon Rapunzel 4-5 linguri felii de migdale Rapunzel, maruntite putin (pentru decorare)     Caise-visine (Ingrediente pentru circa 40 de bucati)  …
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mod de preparare:Se pune mango uscat intr-un vas si se acopera cu apa unde se lasa 15 min sa se inmoaie, dupa care se iau 50g samburi caju si se aduce sub forma de pudra  cu ajutorul unui robot de bucatarie.. Dupa ce mango s-a inmuiat, cu ajutorul unui robot de bucatarie se mixeaza pana se obtine un pireu. Restul…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ingrediente: Smochine cu ciocolata(ingrediente pentru circa 30 buc.): 125 g pasta din smochine Rapunzel 50 g miere martipan Rapunzel 125 g migdale prajite Rapunzel, maruntite 50 g ciocolata cu lapte integral sau amaruie 50 g fulgi de cocos Rapunzel 200 g pasta de smochine Rapunzel 200 g alune de padure prajite Rapunzel, maruntite 50 g stafide Rapunzel 1 varf de…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare:   Timp de preparare: 30 minute Timpul de coacere: 45 min Timpul de răcire: 3 ore Ingrediente pentru 4 burgeri Se bate frişca de soia cu mixerul. Se adaugă toate ingredientele şi se amestecă o jumătate de minut cu mixerul. Compoziţia se întinde pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se coace aprox. 35 min.…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii   Timp de preparare: 15 min   Preparare: Zahărul din trestie se topeşte la foc mic într-o tigaie, se adaugă feliile de migdale şi se prăjesc până când se lipesc.Compoziţia se lasă pe un tocător la răcit. Caisele se taie felii şi se aranjează pe farfurii de desert. Se amestecă iaurtul cu coaja de lămâie rasă, precum şi…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mod de preparare: Se amesteca rubarba, zaharul si vanilia intr-un vas dupa care se lasa 10-15 minute pana iasa sirop din rubarba. Se pune la fiert , se amesteca cu o lingura de lemn si se lasa sa fiarba la foc mediu timp de 5 minute pana cand rubarba se descompune. Dupa ce se ia de pe foc se lasa…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
4 porţii   Preparare:   Batonul de vanilie se taie pe lungime în jumătate şi se scoate miezul. Amidonul se amestecă cu nişte băutură de soia. Băutura de soia rămasă se amestecă cu batonul de vanilie, coaja de lămâie rasă, zahărul brun şi sare. Se adaugă amidonul dizolvat, se dă în clocot şi se lasă la umflat.   Se scoate…
Page 1 of 3