Parteneri

Magazine bio

In magazinele partenere gasiti alimente bio certificate

One World Award

Desert bio

Desert bio (68)

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
2 porţii   Preparare:   Grişul de porumb se fierbe în apă până obţinem o pastă groasă. Opriţi focul şi lăsaţi-l timp de 10 minute să se umfle. Se amestecă brânza de vaci cu smântâna, mierea, gălbenuşul de ou şi coaja de lămâie şi se adaugă în mămăligă. Albuşul de ou se bate spumă şi se adaugă în compoziţie.  Se…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Laptele se fierbe cu unt şi se adaugă pe rând grişul. Se fierbe şi se amestecă până când compoziţia se desprinde de pe partea de jos a cratiţei.Albuşurile bătute se amestecă cu atenţie în compoziţie. Când compoziţia s-a răcit puţin, se adaugă coaja de lămâie şi gălbenuşuri de ou.Se pune într-un castron şi se amestecă uşor cu…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare:   Timp de preparare: 30 minute Timpul de coacere: 45 min Timpul de răcire: 3 ore Ingrediente pentru 4 burgeri Se bate frişca de soia cu mixerul. Se adaugă toate ingredientele şi se amestecă o jumătate de minut cu mixerul. Compoziţia se întinde pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se coace aprox. 35 min.…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii   Timp de preparare: 15 min   Preparare: Zahărul din trestie se topeşte la foc mic într-o tigaie, se adaugă feliile de migdale şi se prăjesc până când se lipesc.Compoziţia se lasă pe un tocător la răcit. Caisele se taie felii şi se aranjează pe farfurii de desert. Se amestecă iaurtul cu coaja de lămâie rasă, precum şi…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Din ingrediente se prepară un aluat. Uleiul Palmo special se încinge într-o tigaie, se pune un strat mai gros de aluat şi apoi se prăjeşte pe ambele părţi. Se serveşte cu brânză dulce, fructe sau cremă de alune Samba RAPUNZEL.Sfat: Pentru clătite picante renunţaţi la mixtura din mere şi pere şi înlocuiţi-o cu cremă de brânză cu…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  Preparare:   Se fierbe orezul sălbatic. Ouăle se bat spumă şi se adaugă laptele bătut. Se amestecă făina, zahărul, praful de copt şi sarea. Apoi se amestecă încet în lichid. Se adaugă untul topit şi orezul sălbatic fiert. Clătitele se prăjesc în tigaie.   Se servesc cu sos de fructe de pădure (zmeură, coacăze, afine etc.), sirop de arţar…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Smochinele se pun într-o oală şi se acoperă bine cu suc de portocale roşii. Se adaugă suc de lămâie şi scorţişoară şi se dau scurt în clocot. Se lasă la răcit. Crema de brânză se amestecă cu miere si frişcă. Se pune compotul într-un castron şi se adaugă o lingură de mousse din cremă de brânză. Timp…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mod de preparare: Se amesteca rubarba, zaharul si vanilia intr-un vas dupa care se lasa 10-15 minute pana iasa sirop din rubarba. Se pune la fiert , se amesteca cu o lingura de lemn si se lasa sa fiarba la foc mediu timp de 5 minute pana cand rubarba se descompune. Dupa ce se ia de pe foc se lasa…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii   Preparare:   Fructele uscate se taie în bucăţi mici şi se fierb cu apa, sucul şi coaja de portocale, untul şi zahărul din trestie RAPADURA ®. Se presară cous-cous în compoziţie şi se ia de foc. Se acoperă şi se lasă 10-15 minute. Se afânează cu o furculiţă, se adaugă fulgii de nucă de cocos şi nucile…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Pentru 1 persoană   Preparare:   Serviţi prietenilor dumneavoastră un desert care nu este doar dulce, ci şi sănătos: 3 bile de îngheţată de vanilie se aşează pe o farfurie, iar deasupra se pune din abundenţă elixir de cătină. Se presară cu nuci tocate şi se garniseşte la final cu melisă.   Produse RAPUNZEL utilizate: sâmburi de nucă, bucăţele jumătăţi…