Parteneri

Magazine bio

In magazinele partenere gasiti alimente bio certificate

One World Award

Desert bio

Desert bio (27)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Timp de preparare: 20 min   Preparare: Praful de budincă de vanilie se amestecă cu 50 ml de lapte de cocos. Lapte de cocos rămas se fierbe cu zahărul din trestie RAPADURA. Se ia oala de pe foc şi se adaugă budinca. Se fierbe scurt amestecând continuu. Se bate frişca şi se amestecă cu crema Samba Dark. Se…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Mod de preparare: crema de brânză, praful de vanilie şi cel de chili se amestecă, iar cu o lingură mică umplem curmalele. Bucăţelele de migdale se prăjesc în tigaie şi cu acestea se decorează curmalele umplute. Sfat: bucăţelele de migdale se folosesc chiar înainte de servire, pentru a rămâne crocante.   Produse RAPUNZEL utilizate: curmale fără sâmburi, Deglet Nour…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Merele se decojesc, se taie în sferturi, se scot sâmburii şi se taie în felii nu prea subţiri. Se fierb 10 minute, cu capac, în 1/8 l de apă. Se iau de pe plită şi se scurg bine.Feliile de măr se amestecă cu 50 g zahăr, scorţişoară şi suc de lămâie şi se împart în patru forme…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Pentru 2 persoane Preparare: Se bate frişca. Se amestecă cu grijă nuca de cocos rasă şi zahărul. Ananasul uscat se taie în fâşii subţiri. Puneţi straturi în pahare de sticlă şi decoraţi cu căpşuni.   Produse RAPUNZEL utilizate: nucă de cocos rasă, proiect HIHzahăr din trestie RAPADURA HIHananas bucăţele Ingrediente: * 300 ml frişcă de soia sau (frişcă din lapte…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Praful de budincă se amestecă cu zahărul din trestie (1-2 linguri în funcţie de dulceaţa dorită), iar sarea se amestecă cu 200 ml de lapte rece. Se încălzeşte restul de lapte (la reţeta "Samba desert cu portocale" ciocolata se topeşte în lapte). Se adaugă praful de budincă amestecat şi se dă scurt în clocot.Crema Samba se adaugă…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mod de preparare:Se incalzeste cuptorul la 210*C. Se pune hrisca intr-o tigaie si se amesteca cu Ghee, zahar de flori de cocos, pudra de vanilie si sare. Tot amestecul se prajeste circa 2 minute la foc mediu.Se ia o tava pe care se intinde amestecul si se introduce in cuptorul incalzit ,circa 12-17 minute. Se controleaza periodic ca sa nu…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Se dezgheaţă uşor bananele. Vişinele se înmoaie în apă. Bananele decongelate şi gemul de arahide se toacă cu un blender de mână. Această compoziţie se pune compoziţia în pahare. Se scurg vişinele şi se decorează îngheţata cu ele.   Produse RAPUNZEL utilizate: gem de arahide finvişine fără sâmburi Ingrediente: * 2 banane tăiate felii şi congelate peste…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Pentru 12 persoane Preparare:   Tăiaţi bananele în bucăţi şi faceţi un piure cu miere şi rom (eventual puteţi renunţa la rom). Smântâna se bate spumă şi se adaugă în piure. Compoziţia se pune în forme de îngheţată pe băţ şi se lasă cel puţin 3 ore în congelator. Topiţi ciocolata pentru glazură împreună cu uleiul de arahide pe o…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii   Timp de preparare: 45 min   Preparare:   Foarte gustos si un desert excelent pentru cina de Crăciun! Se bate frişca şi se amestecă apoi cu un tel crema de migdale. Într-un mixer puternic tocaţi migdalele cu merişorul, zahărul din trestie şi uleiul de gătit până obţineţi o masă omogenă. Se dă timp de 10 minute în…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
6 porţii Preparare: Ciocolata cu 85% cacao de la RAPUNZEL se topeşte împreună cu untul pe o baie de aburi. Se separă ouăle. Se amestecă creme fraiche, gălbenuşurile de ou şi zahărul pudră şi apoi se adaugă în compoziţia din ciocolată topită şi unt. Totul se omogenizează foarte bine. Albuşurile de ou se bat spumă şi se adaugă cu atenţie…