Parteneri

Magazine bio

In magazinele partenere gasiti alimente bio certificate

One World Award

Desert bio

Desert bio (27)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Orezul se prepară conform reţetei de bază (vezi pe pachet). Caisele se taie cubuleţe. Sucul de mere  se încinge într-o cratiţă, iar apoi se adaugă fructele împreună cu scorţişoară, cardamom, ghimbir, sare, coajă de lămâie şi cacao şi se fierb timp de câteva minute.  Se amestecă orezul fiert, gemul de migdale şi siropul de arţar. Nucile se prăjesc puţin…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Zahărul din trestie se bate cu gălbenuşurile de ou până obţinem o compoziţie spumoasă, albă. Gemul de migdale se omogenizează în borcan. Se bate frişca şi apoi se adaugă gemul de migdale, uleiul de migdale amare. Cele două creme se amestecă uşor împreună. Se toarnă în forme mici şi se lasă 4 ore la îngheţat.Se pune în…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii  Preparare:  Toate ingredientele pentru aluat se prelucrează până obţinem o compoziţie uniformă, care se lasă 30 de minute acoperită în frigider.Apoi întindeţi aluatul foarte subţire, pe o faţă de masă pudrată cu făină şi presăraţi-l cu pesmet. Feliile de mere se amestecă cu zahăr cu scorţişoară, cremă de brânză, alune şi stafide. Umplutura cu mere se pune în…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ingrediente: Pentru circa 20 bucati 500 ml smantana 160 g ciocolata amaruie cu cacao 70% maruntita 4 oua separat galbenusul de albus 1 varf de cutit de sare de mare 100 g zahar de trestie Cristallino 60 g faina 60 g faina de porumb 30 g pudra de cacao degresata 2 lingurite de condiment de turta dulce 1 lingurita de…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Vinul roşu, coaja de portocale, condimentele şi zahărul din trestie se pun împreună cu smochinele într-un bol mediu. Fructele trebui să fie acoperite cu lichid şi se lasă 24 de ore la marinat. Gemul de alune se omogenizează bine cu puţină apă. Se amestecă apoi sirop de arţar, iaurt, scorţişoară şi praf de vanilie. Se bate frişca…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
6 porţii   Preparare:   Separaţi ouăle. Gălbenuşurile se bat spumă împreună cu zahărul din trestie Cristallino. Se adaugă mascarpone amestecând continuu. Se bat 3 albuşuri spumă şi se adaugă cu atenţie în compoziţie.  Amestecăm amaretto cu espresso.   Jumătate din cantitatea de pişcoturi se aşează într-o tavă decorativă şi se toarnă jumătate din amestecul de espresso şi amaretto peste…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Se bat gemul de alune şi zahărul până obţinem o compoziţie pufoasă. Se rafinează cu lămâie. Se amestecă făina cu praful de copt şi se adaugă pe rând apa. Aluatul trebuie să fie moale şi cremos. Se pune un polonic de aluat pe aparatul de copt vafe şi se coace până devine crocant. Crema Samba: pentru variaţiile…
Page 3 of 3