Parteneri

Magazine bio

In magazinele partenere gasiti alimente bio certificate

One World Award

Desert bio

Desert bio (68)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Caisele se toacă cu apă, suc de lămâie şi gem de cashew până obţinem un piure. Se dă în clocot într-o cratiţă şi se adaugă un vârf de cuţit de scorţişoară. Se ia de pe foc şi se lasă să se răcească. Sfat: se amestecă cu 100 ml frişcă sau 300 g iaurt simplu şi se decorează…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Se toarnă laptele într-o cratiţă, se amestecă cu făina de orez şi se pune la fiert. Se fierbe aprox. 5 minute amestecând continuu, apoi se ia de pe foc şi se răceşte. Se mai amestecă din când în când.   Susanul se prăjeşte fără grăsime într-o tigaie. Se toarnă într-un castron, se adaugă zahărul din trestie şi…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Curmalele tocate se fierb câteva minute în apă. Crema Samba Crunchy şi gemul de cashew se adaugă în compoziţia fierbinte şi apoi se lasă la răcit. La final se adaugă iaurtul şi uleiul de portocale şi se serveşte foarte rece!   Timp de preparare: 20 de minute (+ 30 de minute timp de răcire)   Produse RAPUNZEL…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare:   Curmalele se taie în bucăţi mici şi se fierb acoperite cu multă apă timp de aproximativ 5 minute. Samba Crunchy şi gemul de alune se amestecă în compoziţia fierbinte şi totul se toacă.  Se condimentează cu ulei de lămâie. Crema rezistă aprox. 3 zile la frigider!   Sfat: Puteţi varia cu uleiuri cu arome diferite, de exemplu: ulei…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Separaţi oul. Gălbenuşul de ou şi praful agar-agar se amestecă cu o cantitate suficientă de lapte rece. Se pun la fiert restul de lapte, zahărul, zahărul vanilat, sarea şi macul. Se adaugă amidonul dizolvat şi se fierbe scurt amestecând continuu. Albuşurile de ou se bat spumă, se adaugă în compoziţie şi totul se mai dă o dată…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
4 porţii   Preparare:   Batonul de vanilie se taie pe lungime în jumătate şi se scoate miezul. Amidonul se amestecă cu nişte băutură de soia. Băutura de soia rămasă se amestecă cu batonul de vanilie, coaja de lămâie rasă, zahărul brun şi sare. Se adaugă amidonul dizolvat, se dă în clocot şi se lasă la umflat.   Se scoate…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Timp de preparare: 20 min   Preparare: Praful de budincă de vanilie se amestecă cu 50 ml de lapte de cocos. Lapte de cocos rămas se fierbe cu zahărul din trestie RAPADURA. Se ia oala de pe foc şi se adaugă budinca. Se fierbe scurt amestecând continuu. Se bate frişca şi se amestecă cu crema Samba Dark. Se…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare:   Rulaţi marţipanul de grosimea unui creion şi umpleţi curmalele cu acesta. Glazura se topeşte încet, într-un vas mic, pe baie de aburi. Înmuiaţi curmalele în glazura lichidă sau turnaţi-o peste ele. Curmalele se lasă la uscat. Gata este un deliciu exotic pentru tine si invitaţii tăi!   Produse RAPUNZEL utilizate: curmale bio fără sâmburi, Deglet Nour glazură amăruie,…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Mod de preparare: crema de brânză, praful de vanilie şi cel de chili se amestecă, iar cu o lingură mică umplem curmalele. Bucăţelele de migdale se prăjesc în tigaie şi cu acestea se decorează curmalele umplute. Sfat: bucăţelele de migdale se folosesc chiar înainte de servire, pentru a rămâne crocante.   Produse RAPUNZEL utilizate: curmale fără sâmburi, Deglet Nour…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Gemul de alune demeter se amestecă iaurt natural, sirop de arţar, scorţişoară şi praf de vanilie. Se bate frişca şi apoi se amestecă cu atenţie în compoziţie. Crema se pune 30 min. la rece. Sfat: Se decorează cu frişcă.   Timp de preparare: 10 minute + 30 minute timp de răcire   Produse RAPUNZEL utilizate: gem de…