Parteneri

Magazine bio

In magazinele partenere gasiti alimente bio certificate

One World Award

Desert bio

Desert bio (68)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii   Timp de preparare: 45 min   Preparare:   Foarte gustos si un desert excelent pentru cina de Crăciun! Se bate frişca şi se amestecă apoi cu un tel crema de migdale. Într-un mixer puternic tocaţi migdalele cu merişorul, zahărul din trestie şi uleiul de gătit până obţineţi o masă omogenă. Se dă timp de 10 minute în…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Orezul se lasă 30 min. în apă clocotindă la umflat. In acest timp, se spală merele şi se scoate cu grijă cotorul. Atenţie ca peretele exterior să nu fie prea subţire. Ghimbirul se toacă mărunt. Orezul gata fiert se amestecă cu miere, ghimbir, stafide, stafide Korinthen şi scorţişoară. Umpleţi merele cu acest amestec. Merele se pun într-o…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Se topeşte glazura şi se amestecă cu praful Chicco dizolvat în puţină apă. Se bat la cald gălbenuşul de ou, 50 g de zahăr din trestie Cristallino şi miezul batonului de vanilie şi apoi se adaugă în glazura de ciocolată. Albuşuri de ou se bat spumă cu zahărul Cristallino rămas, apoi se adaugă cu atenţie, împreună cu…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
6 porţii Preparare: Ciocolata cu 85% cacao de la RAPUNZEL se topeşte împreună cu untul pe o baie de aburi. Se separă ouăle. Se amestecă creme fraiche, gălbenuşurile de ou şi zahărul pudră şi apoi se adaugă în compoziţia din ciocolată topită şi unt. Totul se omogenizează foarte bine. Albuşurile de ou se bat spumă şi se adaugă cu atenţie…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
6 porţii Preparare: Se bate frişca. 1-2 linguriţe de agar-agar se fierb în sucul de portocale. O parte din smântână se adaugă în agar-agar-ul fierbinte şi se amestecă (se temperează). Această compoziţie caldă se adaugă în smântână şi se amestecă rapid zahărul din trestie RAPADURA ®, sucul de lămâie, praful de vanilie şi lichiorul de cireşe. Frişca bătută se amestecă…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii Preparare: Se încing 250 g smântână, 75 g lapte şi 50 g miere.Carobul, amidonul de porumb şi 100 g de lapte se toacă cu un blender mana până se omogenizează. Compoziţia din carob se amestecă apoi în laptele încălzit şi se fierbe amestecând continuu până când amestecul s-a îngroşat. Se ia de pe foc şi se amestecă pe…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Se stoarce sucul de grapefruit. Se pune la fiert într-o oală, împreună cu laptele de cocos RAPUNZEL şi zahărul de trestie Rapadura.Se presară grişul de grâu şi se fierbe la temperatură moderată. Se lasă la umflat 5-10 minute.După ce s-a răcit amestecul, se amestecă uşor cu telul şi smântână, se toarnă în pahare de sticlă, se presară cu fistic…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
pentru 1 persoană   Preparare:   Cu o seară înainte amestecăm cu apă ovăzul zdrobit şi caisele tăiate în sferturi până obţinem o pastă groasă. Se acoperă şi se lasă se umfle până în dimineaţa următoare. Dimineaţa se zdrobeşte banana, se bate cu frişcă sau cu iaurt şi se amestecă în compoziţia din caise şi cereale.Se rade mărul şi se…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Orezul se prepară conform reţetei de bază (vezi pe pachet). Caisele se taie cubuleţe. Sucul de mere  se încinge într-o cratiţă, iar apoi se adaugă fructele împreună cu scorţişoară, cardamom, ghimbir, sare, coajă de lămâie şi cacao şi se fierb timp de câteva minute.  Se amestecă orezul fiert, gemul de migdale şi siropul de arţar. Nucile se prăjesc puţin…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii   Preparare:   Se topeşte untul şi se prăjeşte scurt orezul în el. Se stinge cu apă, se dă în clocot şi se fierbe la foc mic până când apa este absorbită de orez. Se adaugă laptele, batonul de vanilie şi coaja de lămâie şi se mai fierbe până când orezul este gata. Se scoate batonul de vanilie,…