Parteneri

Magazine bio

In magazinele partenere gasiti alimente bio certificate

One World Award

Desert bio

Desert bio (68)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
6 porţii   Preparare:   Crema Tiger se topeşte pe baie de aburi.Ouăle şi gălbenuşuri se bat spumă pe baia de aburi şi se adaugă crema Tiger lichidă. Compoziţia se răceşte în apă, se bate frişca şi se adaugă. Crema se toarnă în forme şi se dă cel puţin 4 ore la frigider.   Se taie şi se serveşte cu…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Zahărul din trestie se bate cu gălbenuşurile de ou până obţinem o compoziţie spumoasă, albă. Gemul de migdale se omogenizează în borcan. Se bate frişca şi apoi se adaugă gemul de migdale, uleiul de migdale amare. Cele două creme se amestecă uşor împreună. Se toarnă în forme mici şi se lasă 4 ore la îngheţat.Se pune în…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Crema de migdale şi tonka se topeşte pe baie de aburi. Se bate frişca şi se pune la rece. Ouăle se bat spumă pe o baie de aburi cu gălbenuş şi cu zahărul din trestie Cristallino. Crema de migdale şi tonka lichidă se adaugă la crema de ouă şi se bate pe baie de apă rece, până când s-a…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii  Preparare:  Toate ingredientele pentru aluat se prelucrează până obţinem o compoziţie uniformă, care se lasă 30 de minute acoperită în frigider.Apoi întindeţi aluatul foarte subţire, pe o faţă de masă pudrată cu făină şi presăraţi-l cu pesmet. Feliile de mere se amestecă cu zahăr cu scorţişoară, cremă de brânză, alune şi stafide. Umplutura cu mere se pune în…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ingrediente: Pentru circa 20 bucati 500 ml smantana 160 g ciocolata amaruie cu cacao 70% maruntita 4 oua separat galbenusul de albus 1 varf de cutit de sare de mare 100 g zahar de trestie Cristallino 60 g faina 60 g faina de porumb 30 g pudra de cacao degresata 2 lingurite de condiment de turta dulce 1 lingurita de…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii   Timp de preparare: 15 min   Preparare: Kiwi se curăţă şi se taie felii. Merele se taie în felii subţiri şi se aranjează cu fructele de pădure curăţate pe două farfurii. Fructele se stropesc cu suc de lămâie. Laptele bătut se amestecă cu sirop de arţar şi gem de migdale şi să pune peste fructe.   Produse…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
6 porţii Preparare: Se scurg cireşele. Se bate frişca. Crema Samba se amestecă cu lapte până obţinem o cremă. Într-o tavă de sticlă se aşează pişcoturile în partea de jos şi pe lateral. Pişcoturile astfel aranjate se îmbibă cu nişte rom sau lichior de cireşe.  Marmelada se încălzeşte pe o baie de aburi până devine mai moale şi apoi se…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Vinul roşu, coaja de portocale, condimentele şi zahărul din trestie se pun împreună cu smochinele într-un bol mediu. Fructele trebui să fie acoperite cu lichid şi se lasă 24 de ore la marinat. Gemul de alune se omogenizează bine cu puţină apă. Se amestecă apoi sirop de arţar, iaurt, scorţişoară şi praf de vanilie. Se bate frişca…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Toate ingredientele pentru aluat se prelucrează până obţinem o masă uniformă, care se lasă 30 de minute acoperită în frigider.Apoi întindeţi aluatul foarte subţire, pe o faţă de masă pudrată cu făină şi presăraţi-l cu pesmet. Feliile de mere se amestecă cu zahăr cu scorţişoară, cremă de brânză, gem de alune şi stafide. Umplutura cu mere se pune în…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Pentru 12 persoane Preparare: Merele şi perele se decojesc şi se taie în felii foarte subţiri. Se amestecă cu stafide, arome, zahăr şi condimente. Foietajul se întinde subţire până obţinem un dreptunghi de aproximativ 40x60cm. Se presară cu pesmet, lăsând o margine de aproximativ 4 cm. Se distribuie umplutura deasupra şi se împătură cu atenţie. Cel mai bine este să-l…