Parteneri

Magazine bio

In magazinele partenere gasiti alimente bio certificate

One World Award

Desert bio

Desert bio (68)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii   Preparare:   Meiul se spală, se fierbe în apă şi apoi se lasă 20 min. la umflat. Se separă ouăle, iar albuşurile se bat spumă. Se freacă untul cu lapte, scorţişoară şi gălbenuşuri, până obţinem o compoziţie spumoasă. Se amestecă meiul şi nucile şi se adaugă cu atenţie albuşurile de ou. Compoziţia se pune într-o tavă unsă…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Amarantul se dă într-un clocot scurt împreună cu sucul de mere şi coaja de lămâie rasă şi se lasă la foc mic până se umflă. Se adaugă fructele de pădure şi mierea. Terciul de fructe se pune în boluri mici şi se lasă să se răcească. Se decorează cu frişcă bătută şi cu seminţe de fistic.   Produse RAPUNZEL…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii   Preparare:    Se freacă crema de brânză, zahărul şi frişca până obţinem o compoziţie cremoasă, iar apoi se adaugă caisele soft tăiate mărunt. Pişcoturile se înmoaie scurt în amestecul de cafea şi rom şi se aranjează în tavă.Crema se împarte în trei părţi egale, dar păstraţi puţin şi pentru decor. Întindem peste pişcoturi primul strat de cremă,…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
6 porţii   Preparare:   Separaţi ouăle. Gălbenuşurile se bat spumă împreună cu zahărul din trestie Cristallino. Se adaugă mascarpone amestecând continuu. Se bat 3 albuşuri spumă şi se adaugă cu atenţie în compoziţie.  Amestecăm amaretto cu espresso.   Jumătate din cantitatea de pişcoturi se aşează într-o tavă decorativă şi se toarnă jumătate din amestecul de espresso şi amaretto peste…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Se bate frişcă, se amestecă mascarpone, brânza de vaci, zahărul şi  zahărul vanilat,iar apoi se amestecă toate uşor cu frişca. Într-un vas pătrat de copt se întind aproximativ 3 linguri de smântână, iar deasupra se pune un strat de biscuiţi. Deasupra se pun fructele de pădure. Sfat: Se prepară cu o seară înainte, ca să pătrundă bine…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Se bat gemul de alune şi zahărul până obţinem o compoziţie pufoasă. Se rafinează cu lămâie. Se amestecă făina cu praful de copt şi se adaugă pe rând apa. Aluatul trebuie să fie moale şi cremos. Se pune un polonic de aluat pe aparatul de copt vafe şi se coace până devine crocant. Crema Samba: pentru variaţiile…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii   Preparare:   Fulgii de ovăz se amestecă cu drojdia într-un bol. Se încălzeşte laptele, se topeşte untul în el şi se adaugă zahărul din trestie. Se pune în amestecul din fulgi de ovăz şi drojdie şi se lasă 1 oră într-un loc cald. Se adaugă apoi gălbenuşurile şi coaja de lămâie sau sucul. Albuşurile se bat spumă,…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii Preparare: Bananele se taie în bucăţi mici şi se amestecă cu zmeura, laptele de cocos, băutura din soia şi orez şi zahărul vanilat. Apoi se toacă până obţinem un piure. Se pune la rece.   Sfat: fiecare porţie se decorează cu o zmeură.   Timp de preparare: 10 minute + 30 minute timp de răcire   Produse RAPUNZEL…
Page 7 of 7