Parteneri

Magazine bio

In magazinele partenere gasiti alimente bio certificate

One World Award

Feluri principale bio

Feluri principale bio (48)

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
2 porţii Timp de preparare: 35 min   Preparare: 1. Roşiile tăiate se pun în apă la macerat 10 minute, apoi se scurge apa şi se captează. 2. Se taie capacul de la ardei şi se scot sâmburii. 3. Orezul se amestecă cu năutul scurs, ceapa verde şi cubuleţele de feta. Se condimentează cu sare cu plante, piper, oţet balsamic…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Timp de preparare : 40 min Timp de inmuiere fasole : peste noapte Timp de fierbere fasole : cca. 1,5 ore   Mod de preparare : boabele de fasole se lasa la inmuiat peste noapte, dupa care se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj.   Se incalzeste cuptorul la 220*C. Cartofii taiati,  se amesteca cu ulei, se condimenteaza cu sare…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Se curăţă mangoldul, se spală şi se taie în bucăţi mai mari. Apoi se căleşte într-o lingură de ulei de măsline şi puţină apă timp de 10 minute. Se scurge bine, se amestecă cu arahide şi ricotta, se condimentează cu sare şi piper.  Amestecul se umple în rulourile cannelloni.   Cu restul de ulei se unge un…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Timp de preparare: 20 min   Timp de coacere: circa 1 h   Mod de preparare: se amesteca pasta de migdale cu Creme fraiche , smantana si suc de lamaie. Legumele taiate , cartofii dulci, se condimenteaza cu sare , piper si se adauga amestecul cu pasta de migdale, dupa care se amesteca foarte bine.Se aseaza compozitia intr-o cratita ,…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii Preparare: Pentru 4 sandvişuri: se taie avocado în jumătate, se scoate sâmburele şi se desface miezul din coajă. Se amestecă cu zeamă de lămâie, chimen şi gem de Cashew, până devine o masă fină, uniformă. Se spală ceapa verde, se curăţă, se taie în inele subţiri şi se amestecă cu compoziţia. Se asezonează după gust cu sare şi…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii  Timp de preparare: 80 min   Preparare: Se fierbe orezul la temperatură mică în 500 ml apă aproximativ 50 - 60 min., iar apoi se amestecă cu ceapă tocată, ouă, pătrunjel şi condimente. Din această compoziţie se formează chiftele mici şi se prăjesc în unsoare întorcându-le cu grijă pe ambele părţi.   Produse RAPUNZEL utilizate: orez, amestec cu…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Timp de preparare: 10 min   Preparare:   Se dizolvă cubul de supă în 500 ml de apă, se fierbe supa, se toarnă peste cuşcuş, se amestecă bine cu o furculiţă şi se lasă la umflat aproximativ 10 minute. Se taie curmalele în fâşii subţiri şi se toacă mărunt pătrunjelul. Se rade coaja de lămâie şi se stoarce sucul. Se…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Roşiile proaspete se dau în apă clocotită, se îndepărtează pieliţa şi seminţele. Tomatele, vinetele şi dovleceii se taie în cuburi de dimensiune medie. Ceapa şi vinetele se călesc în ulei până devin maronii, se adaugă dovleceii şi se asezonează cu usturoi, sare, piper şi plante aromatice. Se toarnă sucul de roşii şi 500 ml apă şi se adaugă la…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Timp de preparare : 45 min   Mod de preparare : se pregateste orezul dupa indicatiile de pe ambalaj, dupa care se lasa sa se raceasca. Se amesteca orezul , cu galbenusul de ou, morcovi, praz, chilii, usturoi, patrunjel  si se condimenteaza puternic cu sare si piper. Albusul de ou se bate cu un varf de sare ,dupa care se…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Un curry fin şi echilibrat cu linte, proaspăt şi uşor, cu accente picante Se curăţă ghimbirul şi usturoiul şi se taie cubuleţe. Dovleacul se taie în jumătate, se scot seminţele şi apoi se taie în 2 bucăţi de cm lăţime. Se spală lintea. Încingeţi uleiul într-o tigaie, prăjiţi ghimbirul 2 minute, apoi adăugaţi usturoiul şi căliţi puţin…
Page 1 of 5