Parteneri

Magazine bio

In magazinele partenere gasiti alimente bio certificate

One World Award

Feluri principale bio

Feluri principale bio (61)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Timp de preparare: 10 min   Preparare:   Se dizolvă cubul de supă în 500 ml de apă, se fierbe supa, se toarnă peste cuşcuş, se amestecă bine cu o furculiţă şi se lasă la umflat aproximativ 10 minute. Se taie curmalele în fâşii subţiri şi se toacă mărunt pătrunjelul. Se rade coaja de lămâie şi se stoarce sucul. Se…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Roşiile proaspete se dau în apă clocotită, se îndepărtează pieliţa şi seminţele. Tomatele, vinetele şi dovleceii se taie în cuburi de dimensiune medie. Ceapa şi vinetele se călesc în ulei până devin maronii, se adaugă dovleceii şi se asezonează cu usturoi, sare, piper şi plante aromatice. Se toarnă sucul de roşii şi 500 ml apă şi se adaugă la…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Timp de preparare : 45 min   Mod de preparare : se pregateste orezul dupa indicatiile de pe ambalaj, dupa care se lasa sa se raceasca. Se amesteca orezul , cu galbenusul de ou, morcovi, praz, chilii, usturoi, patrunjel  si se condimenteaza puternic cu sare si piper. Albusul de ou se bate cu un varf de sare ,dupa care se…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Un curry fin şi echilibrat cu linte, proaspăt şi uşor, cu accente picante Se curăţă ghimbirul şi usturoiul şi se taie cubuleţe. Dovleacul se taie în jumătate, se scot seminţele şi apoi se taie în 2 bucăţi de cm lăţime. Se spală lintea. Încingeţi uleiul într-o tigaie, prăjiţi ghimbirul 2 minute, apoi adăugaţi usturoiul şi căliţi puţin…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
4 porţii Timp de preparare: 40 min   Preparare: Se curăţă ceapa şi se căleşte în ulei. Roşiile se pun puţin în apă fierbinte, se decojesc, se taie cubuleţe şi se adaugă la ceapă. Se amestecă orezul. Gemul de migdale şi se amestecă cu supa limpede şi se adaugă în compoziţie. Se toacă ierburile şi se păstrează o lingură de…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii   Preparare:   Se fierbe laptele cu supa limpede. Fâşiile de praz se călesc în unt şi se adaugă la lapte. Se presară grişul de porumb în ploaie, se fierbe doar puţin şi se lasă aprox. 5 minute la umflat. Apoi se amestecă oul în compoziţie şi se condimentează cu sare cu plante. Se unge o tavă de…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Se încinge în prealabil grătarul. Tigaia gril sau grătarul se căptuşesc cu o folie de aluminiu.Se curăţă usturoiul şi se dă prin presă. Se amestecă cu sos de soia, ulei, piper şi coriandru.Se curăţă legumele şi se taie cubuleţe. Se decojeşte ceapă roşie şi se taie în opt bucăţi.Eventual opăriţi legumele şi apoi marinaţi-le scurt în marinada…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Timp de preparare: 20 min Preparare: Tofu-ul se taie cubuleţe, dovlecelul se taie în felii subţiri, se curăţă ceapa, se scurg anghinarele şi se spală roşiile cherry. Ardeii se spală, se scot seminţele şi se taie în bucăţi pătrate. Puneţi toate ingredientele pe frigărui. Pentru marinadă se amestecă toate ingredientele enumerate. Se ung frigăruile cu această marinadă şi se lasă…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii Preparare: Pâinea pentru găluşte se pune într-un castron. Supa de legume RAPUNZEL se toarnă peste pâinea pentru găluşte, se acoperă vasul şi se lasă aproximativ zece minute. Apoi se adaugă ouăle. Se adaugă, de asemenea, ceapa tocată mărunt şi pătrunjelul tocat. Totul se condimentează cu sare cu plante RAPUNZEL şi piper şi se frământă bine.   Formaţi găluştele…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii  Timp de preparare: 40 min   Preparare: Se taie cartofii în felii subţiri şi se fierb în apă sărată aproximativ 10 minute. Se scurg şi se zdrobesc. Se amestecă cu grijă făina şi amidonul de porumb. Acum se adaugă pesto şi 1/2 linguriţă de sare de mare şi se frământă aluatul. Se lasă restul de aluat pentru aproximativ…