Parteneri

Magazine bio

In magazinele partenere gasiti alimente bio certificate

One World Award

Feluri principale bio

Feluri principale bio (48)

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
4 porţii Timp de preparare: 40 min   Preparare: Se curăţă ceapa şi se căleşte în ulei. Roşiile se pun puţin în apă fierbinte, se decojesc, se taie cubuleţe şi se adaugă la ceapă. Se amestecă orezul. Gemul de migdale şi se amestecă cu supa limpede şi se adaugă în compoziţie. Se toacă ierburile şi se păstrează o lingură de…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii   Preparare:   Se fierbe laptele cu supa limpede. Fâşiile de praz se călesc în unt şi se adaugă la lapte. Se presară grişul de porumb în ploaie, se fierbe doar puţin şi se lasă aprox. 5 minute la umflat. Apoi se amestecă oul în compoziţie şi se condimentează cu sare cu plante. Se unge o tavă de…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Se încinge în prealabil grătarul. Tigaia gril sau grătarul se căptuşesc cu o folie de aluminiu.Se curăţă usturoiul şi se dă prin presă. Se amestecă cu sos de soia, ulei, piper şi coriandru.Se curăţă legumele şi se taie cubuleţe. Se decojeşte ceapă roşie şi se taie în opt bucăţi.Eventual opăriţi legumele şi apoi marinaţi-le scurt în marinada…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Timp de preparare: 20 min Preparare: Tofu-ul se taie cubuleţe, dovlecelul se taie în felii subţiri, se curăţă ceapa, se scurg anghinarele şi se spală roşiile cherry. Ardeii se spală, se scot seminţele şi se taie în bucăţi pătrate. Puneţi toate ingredientele pe frigărui. Pentru marinadă se amestecă toate ingredientele enumerate. Se ung frigăruile cu această marinadă şi se lasă…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii Preparare: Pâinea pentru găluşte se pune într-un castron. Supa de legume RAPUNZEL se toarnă peste pâinea pentru găluşte, se acoperă vasul şi se lasă aproximativ zece minute. Apoi se adaugă ouăle. Se adaugă, de asemenea, ceapa tocată mărunt şi pătrunjelul tocat. Totul se condimentează cu sare cu plante RAPUNZEL şi piper şi se frământă bine.   Formaţi găluştele…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii  Timp de preparare: 40 min   Preparare: Se taie cartofii în felii subţiri şi se fierb în apă sărată aproximativ 10 minute. Se scurg şi se zdrobesc. Se amestecă cu grijă făina şi amidonul de porumb. Acum se adaugă pesto şi 1/2 linguriţă de sare de mare şi se frământă aluatul. Se lasă restul de aluat pentru aproximativ…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  2 porţii Timp de preparare: 30 min   Preparare: 1. Bucăţelele de Cashew se rumenesc fără ulei în tigaie şi se pun apoi deoparte.2. Ardeiul şi varza chinezească se taie în fâşii, iar morcovii se taie beţigaşe. Se curăţă ghimbirul şi usturoiul şi se toacă.3. Uleiul se încinge într-o tigaie wok sau într-o tigaie adâncă, apoi se călesc morcovii…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ingrediente:   250 g orez alb Basmati Rapunzel 375 ml supa clara Rapunzel 1 ardei gras rosu ½ varza chinezeasca= circa 200 g 1-2 morcovi 1 bucatica de ghimbir 1 catel de usturoi 1 lingura de ulei de susan Rapunzel 200-250 ml lapte de cocos Rapunzel 50 g sfaramatura de caju Rapunzel Sare de mare Rapunzel Pudra de curry  …
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Se curăţă şi se spală legumele. Ceapa verde, ciupercile, ţelina, ardeiul şi morcovii curăţaţi se taie în felii foarte subţiri. Se rup capetele păstăilor de mazăre, iar broccoli se împarte în bucheţele mici.   Se unge wok-ul sau o tigaie înaltă cu unsoare de prăjit Palmo de la RAPUNZEL  şi se încinge. Se călesc legumele porţionate, amestecând…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii  Timp de preparare: 20 min   Preparare: Se încinge uleiul de susan în tigaia wok şi se călesc scurt prazul, varza albă şi morcovii. Se adaugă ceapa, ghimbirul şi lintea roşie şi se călesc aproximativ 2 minute. Apoi se pune ardeiul, dovleceii şi Fixer Reis şi se amestecă de câteva ori. Se stinge cu supă de legume şi…