Parteneri

Magazine bio

In magazinele partenere gasiti alimente bio certificate

One World Award

Feluri principale bio

Feluri principale bio (61)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  2 porţii Timp de preparare: 30 min   Preparare: 1. Bucăţelele de Cashew se rumenesc fără ulei în tigaie şi se pun apoi deoparte.2. Ardeiul şi varza chinezească se taie în fâşii, iar morcovii se taie beţigaşe. Se curăţă ghimbirul şi usturoiul şi se toacă.3. Uleiul se încinge într-o tigaie wok sau într-o tigaie adâncă, apoi se călesc morcovii…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ingrediente:   250 g orez alb Basmati Rapunzel 375 ml supa clara Rapunzel 1 ardei gras rosu ½ varza chinezeasca= circa 200 g 1-2 morcovi 1 bucatica de ghimbir 1 catel de usturoi 1 lingura de ulei de susan Rapunzel 200-250 ml lapte de cocos Rapunzel 50 g sfaramatura de caju Rapunzel Sare de mare Rapunzel Pudra de curry  …
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Timp de preparare: 30 min   Preparare:   Orezul Basmati se pune la fiert într-o cantitate dublă de supă clară. După aproximativ 5 minute se adaugă lintea roşie şi lasă să se înmoaie la foc mic timp de 10-15 minute. Bucăţelele mari de Cashew se rumenesc fără ulei în tigaie şi se pun apoi deoparte. Legume se tăie…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Se curăţă şi se spală legumele. Ceapa verde, ciupercile, ţelina, ardeiul şi morcovii curăţaţi se taie în felii foarte subţiri. Se rup capetele păstăilor de mazăre, iar broccoli se împarte în bucheţele mici.   Se unge wok-ul sau o tigaie înaltă cu unsoare de prăjit Palmo de la RAPUNZEL  şi se încinge. Se călesc legumele porţionate, amestecând…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii  Timp de preparare: 20 min   Preparare: Se încinge uleiul de susan în tigaia wok şi se călesc scurt prazul, varza albă şi morcovii. Se adaugă ceapa, ghimbirul şi lintea roşie şi se călesc aproximativ 2 minute. Apoi se pune ardeiul, dovleceii şi Fixer Reis şi se amestecă de câteva ori. Se stinge cu supă de legume şi…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii Preparare: Preîncălziţi cuptorul la 200 ° C. Dovleceii, roşiile şi feniculul se taie felii. Se curăţă cartofii şi se taie, de asemenea, în felii subţiri. Ungeţi un vas de copt plat cu ulei de măsline şi aşezaţi feliile de legume în straturi. Puneţi apa la fiert şi dizolvaţi cubul de supă RAPUNZEL în ea. Se amestecă creme fraiche…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Preparare:   Amarantul se prăjeşte în unt sau în ulei timp de câteva minute. Se toarnă supă de legume peste şi se lasă să fiarbă la foc mic în tigaie, timp de o jumătate de oră. Între timp se curăţă şi se taie morcovul, ardeiul, broccoli, respectiv conopida şi prazul. Pătrunjelul şi arpagicul se taie foarte fin. După o jumătate…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii Timp de preparare: 10 min   Preparare: Se curăţă partea de jos a sparanghelului, se taie în bucăţi şi se fierbe împreună cupastele în apă sărată. Se scurge. Se curăţă ceapa şi se taie mărunt. Se căleşte3 min. în ulei de măsline. Se adaugă gem de migdale şi apă până devine cremos. Adăugaţi sparanghelul şi condimentaţi cu sare…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii Preparare: Se spală roşiile cherry şi se amestecă cu 2 linguri de ulei de măsline şi cu zahărul din trestie. Se condimentează cu sare şi piper. Se coc în cuptor la 250 ° C pe o tava tapetată cu hârtie de copt pe şina de sus, aproximativ 15 minute până când sunt caramelizate uşor.   Linguine se fierb…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mod de preparare: se fierbe lintea dupa  indicatiile de pe ambalaj, dupa care se lasa sa se  raceasca.   Se pune 1 lingura de ulei de masline intr-o tigaie si se incinge. Se adauga ceapa, usturoiul si 1/4 ceapa verde si se calesc pana capata un aspect sticlos.Faina, ouale, lintea, parmezanul si arpagicul impreuna cu amestecul de ceapa si usturoi…