Parteneri

Magazine bio

In magazinele partenere gasiti alimente bio certificate

One World Award

Feluri principale bio

Feluri principale bio (48)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii Preparare: Preîncălziţi cuptorul la 200 ° C. Dovleceii, roşiile şi feniculul se taie felii. Se curăţă cartofii şi se taie, de asemenea, în felii subţiri. Ungeţi un vas de copt plat cu ulei de măsline şi aşezaţi feliile de legume în straturi. Puneţi apa la fiert şi dizolvaţi cubul de supă RAPUNZEL în ea. Se amestecă creme fraiche…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii Timp de preparare: 10 min   Preparare: Se curăţă partea de jos a sparanghelului, se taie în bucăţi şi se fierbe împreună cupastele în apă sărată. Se scurge. Se curăţă ceapa şi se taie mărunt. Se căleşte3 min. în ulei de măsline. Se adaugă gem de migdale şi apă până devine cremos. Adăugaţi sparanghelul şi condimentaţi cu sare…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii Preparare: Se spală roşiile cherry şi se amestecă cu 2 linguri de ulei de măsline şi cu zahărul din trestie. Se condimentează cu sare şi piper. Se coc în cuptor la 250 ° C pe o tava tapetată cu hârtie de copt pe şina de sus, aproximativ 15 minute până când sunt caramelizate uşor.   Linguine se fierb…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mod de preparare: se fierbe lintea dupa  indicatiile de pe ambalaj, dupa care se lasa sa se  raceasca.   Se pune 1 lingura de ulei de masline intr-o tigaie si se incinge. Se adauga ceapa, usturoiul si 1/4 ceapa verde si se calesc pana capata un aspect sticlos.Faina, ouale, lintea, parmezanul si arpagicul impreuna cu amestecul de ceapa si usturoi…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
MOD DE PREPARARE: Se incalzeste cuptorul la 220*C. Se ia aluatul de pizza de pe hartie, se presara faina la partea de sus dupa care se ruleaza.  Rola astfel obtinuta se taie in 12 – 15 bucatele. Bucatele obtinute se  se introduc intr-o forma rotunda. Peste aluat se pune sos de tomate dupa care se aranjeaza deasupra cascaval, masline, rosii…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii   Preparare:   Orezul se prepară conform indicaţiilor de pe pachet. Frunzele de coriandru se taie mărunt şi se amestecă uşor cu orezul fiert. Haşmele se taie în cubuleţe fine. Se toacă ghimbirul, se curăţă dovleacul, iar miezul de dovleac se taie în cubuleţe de 1 cm. Prazul se taie inele, iar ardeiul fâşii scurte. Se încinge uleiul,…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii Timp de preparare: 15 min   Preparare:  1. Se spală roşiile şi se taie jumătăţi. Ceapa verde se curăţă, se spală şi se taie pe diagonală în bucăţi. 2. Se încinge uleiul într-o tigaie, se adaugă roşiile, ceapa verde şi  zahărul din trestie şi se călesc. Se adaugă orezul şi smântână şi se fierb la foc mic timp de…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii Timp de preparare: 40 min   Preparare: pentru cuptor sau pe grătar    1. Încingeţi cuptorul la 180o C. 2. Dovlecelul se taie felii, iar ceapa se taie inele. Roşiile cherry şi ciupercile se taie jumătăţi, iar brânza feta cubuleţe. Se curăţă usturoiul şi se taie în felii. 3. Legumele se amestecă cu usturoi, feta, măsline şi orez. Amestecul se…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare:   Prepararea necesită ceva mai mult timp.   Fructele de tip soft se taie în bucăţi mici. Se toarnă apă fierbinte peste cerealele cu fructe şi se lasă 20 de minute să stea. Se adaugă ulei.Făina se amestecă cu drojdie şi apă caldă şi se lasă 20 minute să stea. Se amestecă apoi făina, sarea, zahărul din trestie Rapadura®…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ingrediente:   200 g Torchiette semola Rapunzel 70 g gem de migdale alb Rapunzel 1 lingurita condiment arab 150 ml apa Coaja de la ¼ portocala Suc de la ½ portocala 15 g stafide Rapunzel 15 g caise uscate Rapunzel 20 g samburi de dovleac Rapunzel 1 ardei gras rosu 1 ceapa rosie O bucatica ghimbir proaspat 2 linguri ulei…