Parteneri

Magazine bio

In magazinele partenere gasiti alimente bio certificate

One World Award

Prajituri bio

Prajituri bio (57)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Încingeţi cuptorul la 170oC. Curmalele se toacă mărunt şi se fierb aproximativ 3 minute în apă cu zahăr. Se scurge apa. Se toacă migdalele în bucăţi mari şi se rumenesc fără ulei într-o tigaie. Ciocolata şi untul se topesc pe o baie de aburi. Gălbenuşurile ou şi zahărul se bat până obţinem o compoziţie pufoasă. Se adaugă migdalele (beţigaşele…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Se încinge cuptorul la 190°C.Se amestecă faina si praful de copt. Margarina se adaugă în bucăţi mici şi se frământă. Se taie caisele, se adaugă zahărul, untul de arahide şi stafidele şi se amestecă bine.   Se bate oul şi se frământă repede toate ingredientele.  Aluatul  se împarte în 25 de porţii, se formează bile de aprox. 3 cm,…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Ciocolata neagră se topeşte la foc mic. Apoi se adaugă untul de arahide şi se amestecă până când compoziţia este topită complet.Se ia compoziţia de pe foc şi se adaugă fulgii de grâu. Compoziţia se pune într-un vas de chec tapetat cu hârtie de copt şi se nivelează cu o lingură. Se lasă aprox. 30 de minute să se…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Preparare: Caisele se toacă mărunt cu un mixer de mână, se toarnă rom maro peste, se acoperă şi se lasă să stea aproximativ 2 ore. Se adaugă marţipanul şi se frământă cu zahărul pudră cernut. Din această compoziţie formăm role de 2 cm grosime şi le tăiem în felii de aprox. 1,5 cm grosime. Pe fiecare felie cu marţipan punem…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Preparare: Se separă ouăle, iar albuşurile se bat spumă cu puţină sare. Gălbenuşurile de ou se freacă cu zahărul din trestie, se adaugă condimentele şi sâmburii de caise întregi şi apoi încet spuma din albuşuri. Făina cernută se amestecă uşor cu praful de copt, apoi se frământă scurt. Formaţi 5 role cu diametrul de 3 cm, aşezaţi-le pe o…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare:    Untul se freacă cu nuga până avem o compoziţie cremoasă. Se adaugă zahăr Cristallino, zahăr vanilat, ou şi sare şi se amestecă timp de câteva minute cu un mixer electric. Se pun apoi făina şpelta, praful de copt şi amidonul de porumb şi se frământă în aluat. Dacă aluatul lipeşte prea tare, lăsaţi-l scurt în frigider. Se presară suprafaţa…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ingrediente : Pentru aluat 250g faina           100g zahar de trestie Cristallino 150g unt 1 ou Pentru umplutura: -          1 albus de ou batut -          1 virf de cutit de sare de mare Rapunzel -          75g miere Marzipan taiate sub forma de cubulete mici -          100g caise uscate taiate in felii subtiri -          50g coaja de caju macinata -          1/2 lingurita…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii   Timp de preparare: 70 min.   Preparare:   Ingredientele pentru aluat se amestecă şi apoi se frământă bine. Tava Springform se unge cu ulei, apoi se aşează aluatul în ea. La margine se lasă aprox. 3 cm de aluat!   Pentru gremolata se taie smochinele în cubuleţe şi se amestecă cu pătrunjel tocat, usturoi zdrobit, coajă şi…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii Preparare: pentru 8 bucăţi  1. Sucul de lămâie, mierea şi untul se pun într-o tigaie la foc mare şi se amestecă până când se îngroaşă. 2. Se adaugă feliile de mere şi se călesc scurt. Stafidele se înmoaie în Calvados. 3.  Pentru aluat batem untul şi mierea până obţinem un amestec pufos. 4. Se adaugă ouăle şi vanilia şi se amestecă…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ingrediente:   Pentru blat 300 g migdale prajite Rapunzel 70 g curmale fara sambure Rapunzel (neindulcite cu sirop de glucoza) 1 praf de sare de mare iodata Rapunzel 1 lingurita cu varf vanilie Bourbon Rapunzel, macinata 20 g nectar de agave Pentru crema: 2 lamai bio 110 g unt de cacao Rapunzel 500 g gem de migdale alb Rapunzel 100…