Parteneri

Magazine bio

In magazinele partenere gasiti alimente bio certificate

One World Award

Prajituri bio

Prajituri bio (57)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Timp de preparare: 15 min Preparare: Sâmburii de alune măcinaţi se amestecă cu coaja rasă şi cu sucul de la o lămâie.Se separă ouăle, iar gălbenuşurile se bat spumă împreună cu zahărul. Apoi adăugăm cu atenţie amestecul de nuci.Adăugăm un praf de sare în albuşuri, iar apoi le batem spumă şi le punem în compoziţia cu alune.  Tapetăm fundul unei…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Tava Springform se tapetează cu hârtie pergament. Se separă ouăle. Gălbenuşurile se bat aprox. 7 min. cu apa fierbinte până obţinem o cremă spumoasă.Albuşurile se bat cu miere sau zahărul de trestie.Cu o spatulă adăugaţi uşor făina şpelta, crema din gălbenuşurile de ou şi albuşurile bătute. Compoziţia cu ou se pune în tava Springform şi se nivelează cu un…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare:   Se separă ouăle. Albuşurile se bat spumă împreună cu zahărul şi zahărul vanilat. Se adaugă gălbenuşurile de ou şi se amestecă cu atenţie. Apoi se pun alunele prăjite şi făina cu praful de copt. Se amestecă totul foarte încet cu un tel. Compoziţia se pune într-o tavă Springform unsă în prealabil, se netezeşte şi se coace 25 min.…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
4 porţii   Timp de preparare: 40 min   Preparare:   Blatul: Toate ingredientele se amestecă cu un mixer, cu excepţia prafului de cacao. Se împarte aluatul în jumătate, iar în una din jumătăţi se adaugă cacao. Tava pentru brioşe se tapetează cu hârtie specială pentru brioşe. Aluatul deschis la culoare şi cel cu cacao se pun separat în forme:…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare:   Cubuleţele de mango se amestecă cu rom sau cu suc. Se lasă 3 - 4 ore, timp în care se mai amestecă ocazional. Ciocolata şi frişca se topesc pe o baie de aburi, apoi se lasă la răcit. Mango se taie în bucăţi şi mai mici şi se frământă cu marţipanul şi zahărul pudră. Se adaugă ciocolata topită.…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare:   Untul se bate împreună cu marţipanul cu miere, zahărul vanilat şi zahărul din trestie până rezultă o compoziţie pufoasă. Se adaugă praful de cacao, oul şi condimentele. Făina se frământă repede împreună cu migdalele pentru a obţine un aluat neted. Aluatul se înfăşoară în folie alimentară şi se ţine cel puţin 1 oră în frigider. Preîncălziţi cuptorul. Aluatul…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Se bat gemul de alune şi zahărul din trestie până obţinem o compoziţie pufoasă. Se rafinează cu lămâie. Se amestecă făina cu praful de copt şi se adaugă pe rând apa. Aluatul trebuie să fie moale şi cremos. Se pune un polonic de aluat în aparatul de copt vafe şi se coace până devine crocant.   Produse RAPUNZEL utilizate:…
Page 6 of 6