Parteneri

Magazine bio

In magazinele partenere gasiti alimente bio certificate

One World Award

Salate bio

Salate bio (16)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii   Preparare:   Se îndepărtează cotorul de la roşii şi apoi se taie felii. Mozzarella se usucă şi se taie tot în felii. Roşiile şi mozzarella se aşează alternativ, asemenea ţiglelor de pe acoperiş, iar deasupra se pune rucola. Se adaugă sare şi piper. Se presară cu condimente pentru pizza, ulei de in şi oţet balsamic. Ingrediente:  …
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii Timp de preparare: 15 min   Preparare:  1. Se spală mazărea şi se taie în jumătăţi diagonale. Opăriţi-o apoi scurt în apă sărată şi lăsaţi-o la scurs. 2. Ridichile se spală şi se taie în jumătate. Miezul de avocado se taie cubuleţe. Ardeiul se taie în jumătate, se spală şi se taie cubuleţe. 3. Pentru dressing se amestecă oţet,…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Timp de preparare: 15min   Mod de preparare: ingredientele se pun intr-un castron si se amesteca Dressingul se agita si se toarna peste salata. Se serveste cu paine proaspata.   Ingrediente: pentru 2 portii     Pentru salata: 1 doza boabe soia Rapunzel Edamame Sojabohne 1 ardei rosu taiat cubulete 1 zuchini taiat cubulete 1 salota taiata cubulete   Pentru…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Pentru 2 persoane Timp de preparare: 20 min Preparare:   Pastele se fierb al dente în apă sărată conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi de scurg într-o strecurătoare. Se curăţă ceapa şi se taie în inele subţiri. Se curg fasolea Kidney şi porumbul. Se încing 2 linguri de ulei într-o tigaie şi se călesc ceapa si porumbul aproximativ 4 minute.…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mod de preparare: Mixul de leguminoase se lasa peste noapte la inmuiat dupa care se fierbe cu 1 litru de supa de legume circa 60 minute. La sfarsit se lasa sa se scurga dupa care se poate condimenta dupa gust. Se pune in doua borcane cu capac amestecul de leguminoase fiert. Peste mix se aseaza in straturi spanacul, morcovi, castraveti,…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mod de preparare: Se fierb Pastele Rigatoni conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurge apa de pe ele dupa care se lasa sa se raceasca. Se taie avocado in doua , se scoate miezul si se taie in bucati. Se introduce intr-un vas impreuna cu pesto, pasta de caju, suc de lamaie, ulei de masline, apa, sare si piper si…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mod de preparare: Boabele de fasole Kidney se pun la inmuiat peste noapte si se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Ceapa se caleste in ulei si se adauga chilii. Se amesteca fasolea cu tomatele pentru piza. Se condimenteaza cu fulgi de drojdie, sare si piper dupa care se lasa la fiert 5 minute. In continuare se aseaza ingredientele intr-un…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii   Preparare:   Mărul se taie cu coajă în felii şi se stropeşte cu suc de lămâie. Cicoarea se curăţă, se scoate tulpina şi se taie în fâşii. Iaurtul se amestecă cu sirop de arţar, oţet balsamic, hrean, ulei de in şi condimente. Fâşiile de cicoare şi merele felii se amestecă cu sosul pentru salată şi se pun…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Ingrediente: 200 g linte rosii sau galbene Rapunzel ½ lamaie bio ½ lingurita coriandru macinat 2 linguri sirop de artar Rapunzel 1 catel de usturoi 3 linguri ulei de masline citrice Rapunzel Sare de mare Rapunzel Piper 1 ardei gras galben 1 ardei gras rosu 2 legaturi busuioc ½ legatura ceapa verde 2 linguri ulei de masline extra virgin Rapunzel…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Timp de preparare: 50 min   Timp de gatit: 50 min   Mod de preparare: se pun orezul impreuna cu apa si sarea intr-o oala si se fierbe orezul timp de aproximativ 40 min cu capacul pus.Se taie prazul in rondele iar ananasul se curata si se taie in bucatele dupa ce in prealabil a fost scos cotorul. Deasemenea zuchini…
Page 1 of 2