Parteneri

Magazine bio

In magazinele partenere gasiti alimente bio certificate

One World Award

Supa bio

Supa bio (38)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
imp de preparare: 20 min Timp de coacere: 7 min   Mod de preparare: se incalzeste cuptorul la 220 gr C.Painicile taiate in forma de cubulete se aseaza pe o hartie de copt si se introduc in cuptorul incins, pe sina mijlocie si se coace aproximativ 7 min. Se pune uleiul prajit intr-o oala mare, se incinge dupa care se…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Timp de preparare: 20 – 30 min     Mod de preparare: se inabuseste ceapa in uleiul de cocos. Se adauga marul si varfurile de telina si se amesteca impreuna cu supa clara. Se adauga boabele de ienupar si se lasa sa fiarba 15 min. La final cu ajutorul unui mixer se face piure. Pasta de cocos se amesteca cu…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare:   Se încinge untul într-o cratiţă şi se călesc cubuleţele de ceapa. Se taie dovleacul felii, se scot cu o lingură seminţele, se decojeşte, se taie cubuleţe şi se adaugă la ceapa. Se mai pun 300 ml de apă şi se pune la fiert. Apoi se dizolvă cubul de supă Delikatess. Se condimentează cu cimbru, nucşoară, sare şi piper…
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Timp de preparare: 30 min   Mazare inmuiata: peste noapte   Mod de preparare: se lasa mazarea la inmuiat peste noapte. Mazarea inmuiata se scurge si se clateste cu apa rece. Ghimbirul, usturoiul si chimenul se amesteca in uleiul de masline pana se elibereaza aromele. Se adauga mazarea foile de dafin si impreuna cu supa clara se lasa la fiert,…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Dovleacul se taie în cubuleţe mai mari  -  dovleacul Hokkaido nu trebuie descojit. Ceapa tăiată cubuleţe şi usturoiul zdrobit se călesc de ulei de măsline. Se adaugă cubuleţele de dovleac, curry, cucurma şi să călesc împreună puţin. Se completează cu lapte de cocos şi supă de legume şi se fierbe aproximativ 15 minute la foc mic.  Supa…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Ceapa se taie cubuleţe, iar ardeiul iute (chili) se toacă fin (apoi să vă spălaţi pe mâini). Coriandrul şi chimenul se zdrobesc într-un mojar. Se încinge uleiul într-o cratiţă. Căliţi puţin ceapa şi chili-ul, adăugaţi chimenul şi coriandrul şi căliţi scurt toate.  Apoi se completează cu lapte de cocos şi 3/4 l de apă şi se amestecă…
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Ingrediente: pentru 6 portii4 sfecle rosii mari (aprox. 940g), curatate si taiate in bucati6 morcovi (aprox. 300g), curatati si taiati in bucatele3 catei de usturoi necuratati5 linguri ulei de masline extravirgin2 tulpini de praz taiate in rondele groase1,5 l apa1 lingura supa clara, fara drojdie2 linguri suc de lamaie proaspat presata1,5 lingurita sare de mare Rapunzel Atlantikse condimenteaza cu piper…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Se încinge uleiul de măsline într-o cratiţă. Se curăţă ceapa, se toacă şi se căleşte 3 min. în ulei. Adăugaţi sparanghel şi se fierbe aprox. 15 min. cu apă şi supă de legume. Se adaugă toate celelalte ingrediente şi se toacă apoi cu un blender de mână. Se condimentează cu sare şi piper. Supa se trece printr-o…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ingrediente: pentru 6 portii - 4 linguri ulei de masline extravirgin Rapunzel - 2 cepe tocate - 2 catei de usturoi curatati si taiati - 900g barba caprei( circa 10 buc.) curatata, si taiate in bucati - 300g pastarnac (circa 3 buc.) curatat si taiat in bucati - 1,25 l apa - 1,5 l – 2 linguri supa clara fara…
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Timp de preparare: 30 min   Mod de preparare: ceapa, cartofi dulci, cartofi, morcovi si cubulete mango. 1,5 l impreuna cu laptele de cocos se pun la fiert.Ceapa se prajeste in ulei, se adauga ambele sortimente de cartofi, se calesc putin si dupa aceea se introduc in amestecul de apa si lapte de cocos. Dupa ce au inceput sa fiarba…