Parteneri

Magazine bio

In magazinele partenere gasiti alimente bio certificate

One World Award

Supa bio

Supa bio (38)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Se curăţă ceapa şi se taie în semicercuri subţiri. Se încinge untul într-o cratiţă şi se căleşte ceapa încet, sub capac, amestecând ocazional. Se stinge cu smântână, se amestecă, se adaugă vinul şi se lasă la fiert. Se completează cu supă de legume, se condimentează cu piper şi sare şi se fierbe la foc mic, cu capac…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Miezul de dovleac se taie în bucăţi mici. Se curăţă cartoful crud, se taie cubuleţe, se căleşte puţin în ulei de măsline Mani şi se stinge cu supă clară. Se fierbe 20 min. Se adaugă smântână şi se condimentează cu sare cu plante şi nucşoară. Apoi se toacă cu mixerul de mână până când obţinem o cremă.…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Se căleşte grişul scurt în unt, se adaugă ceapa tocată şi verdeaţa pentru supă. Se sotează scurt şi se completează cu supa limpede. Se fierbe 20 min. Timp de preparare: 30 minute   Produse RAPUNZEL utilizate: griş de grâu integralsupă clară Ingrediente: * 30 g unt* 80 g griş de grâu RAPUNZEL* 1 ceapa mică* verdeaţă pentru…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii   Preparare:   Se dă laptele în clocot, se topeşte untul în el şi apoi se adaugă grişul în ploaie. Amestecăm până când obţinem o masă foarte vâscoasă. Aluatul de griş se toarnă într-un castron, se amestecă rapid oul şi gălbenuşul în compoziţie. Compoziţia se împarte în jumătate şi se adaugă în prima jumătate 1 1/2 linguri de…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Amestecaţi cu o zi înainte 600 ml de apă clocotită cu fulgi de nucă de cocos până obţineţi un piure subţire. Lăsaţi-l peste noapte la umflat. Piureul de cocos de strecoară printr-un tifon.  Ardeiul, dovlecelul, dovleacul şi ciupercile se prăjesc în ulei. Laptele de cocos se dă în clocot, apoi se adaugă supa limpede şi condimentele. Se…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Preparare: Topiţi grăsimea şi căliţi cubuleţele de ceapă până devin maro-aurii. Completaţi treptat cu supa limpede rece. Adăugaţi lintea, sarea şi morcovul tocat şi se lasă aproximativ 40 de minute la fiert. Serviţi cu lămâie.   Produse RAPUNZEL utilizate: supă clară Ingrediente: * 1 l de supă clară RAPUNZEL* 250 g linte roşie RAPUNZEL* 1 ceapă medie* 1 morcov* 1…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
4 porţii Preparare: Lintea se pune într-o cratiţă, se acoperă cu apă şi se fierbe timp de 10 minute, apoi se scurge. 2 linguri de ulei se încing într-o cratiţă şi se căleşte ceapa, usturoiul, chimenul şi curcuma. Se adaugă lintea, apa şi cubul de supă şi se pun la fiert. Se fierb încet, la foc mic timp de 30…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Timp de preparare: 40 min Mod de preparare:   Pentru supa: se curata ceapa de coaja si se taie in bucati aproximativ egale. Se incing 2 lingurite de ulei de masline intr-o oala si se caleste ceapa 3 min. Toate celelalte ingrediente pentru supa se introduc in oala, se pune capacul si se fierb aprox. 35Min. Dupa ce au fiert…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Se fierbe supa de legume, se adaugă orezul şi se fierbe timp de 15 minute la temperatură scăzută. Luaţi cratiţa de pe foc, adăugaţi varza chinezească şi sucul de lămâie. Condimentaţi cu piper şi fierbeţi cu capacul închis încă 5 minute.   Timp de preparare: ca. 25 minute   Produse RAPUNZEL utilizate: orez Thaibonnet bob lung, albcub…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii   Timp de preparare: 15 min   Preparare:   1. Se curăţă haşmele şi se taie cubuleţe mărunte. Se încinge uleiul şi se căleşte ceapa. 2. Se toarnă 200 ml de apă în passata si se fierbe aproximativ cinci minute. Se adaugă orezul (cantitatea variază în funcţie de cât de mare este pofta de mâncare şi cât de…