Parteneri

Magazine bio

In magazinele partenere gasiti alimente bio certificate

One World Award

Supa bio

Supa bio (38)

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
4 porţii Preparare: Se curăţă legumele şi se taie cubuleţe. Se pune apa la fiert, se adaugă legumele şi se fierb 10-20 min. Se ia supa de pe foc, se strecoară, se condimentează după gust şi se presară fulgi de drojdie şi pătrunjel deasupra.   Timp de preparare: 30 minute   Produse RAPUNZEL utilizate: supă de legume fulgi de drojdie…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Se curăţă ceapa, se toacă mărunt şi se căleşte în ulei de măsline. Se adaugă mai întâi hrişca şi se căleşte, iar apoi supa de legume şi pasta de tomate. Asezonaţi cu oregano, piper şi frunză de dafin. Mai fierbeţi 20 de minute la foc mic. Condimentaţi şi serviţi cu pătrunjel presărat deasupra.   Poftă bună!  …
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Timp de preparare: 25 minute produs vegan produs cald se prepara repede   Ingrediente: pentru 4 portii - 2 linguri de ulei de masline fin extravirgin Rapunzel - 1 ceapa tocata - 2 catei de usturoi tocat - ½ lingurita zahar de trestie integral Rapunzel - 1 varf de cutit sare de mare Atlantic Rapunzel - 1 lingura supa clara…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Se măcină floricelele de porumb din amarant, apoi se pun la fiert în supă de legume RAPUNZEL şi se fierb aprox. 15 minute cu capac. Se curăţă ceapa şi se taie cubuleţe. Se spală prazul şi se taie în felii mici.   Ambele ingrediente se pun în supă şi se lasă câteva minute la fiert - nu prea mult timp,…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii Preparare: Vânăta se curăţă, se spală şi se taie cubuleţe. Se încinge uleiul de măsline şi se călesc cubuleţele de vinete 3 min. sub capac. Se adaugă apa şi se dă în clocot. Se dizolvă cubul de supă RAPUNZEL în apă. Se toacă totul cu un blender de mână şi se lasă la răcit. Se amestecă şi laptele…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Ceapa şi usturoiul se călesc în ulei de măsline până se înmoaie. Se adaugă orezul Basmati şi se sotează scurt. Se stinge cu supă limpede şi se fierbe încet 5 min. Se adaugă spanacul şi se mai fierbe încă 5-10 minute. Sâmburii de pin rămaşi se rumenesc în ulei până devin maronii. Se ia supa de pe…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Se curăţă legumele şi se taie cubuleţe. Se încinge grăsimea şi se călesc, aprox. 3 minute, ceapa tocată fin si usturoiul. Se adaugă piper cayenne şi se mai sotează totul încă 1 minut. Se taie mărunt ardeii, morcovii, cartofii şi ţelina, se adaugă în compoziţie şi se mai găteşte totul 4 min. amestecând continuu. Se amestecă puţină supă clară…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Se spală ardeii şi se taie cubuleţe fine. Se curăţă morcovii şi se taie bucăţele. Se curăţă ceapa şi se taie fin. Se încinge uleiul şi se căleşte ceapa până devine sticloasă. Se adaugă ardeii şi morcovii şi se călesc puţin împreună. Se adaugă supa, iar legumele se fierb aprox. 10 minute acoperite, până se înmoaie.  …
Page 4 of 4