Parteneri

Magazine bio

In magazinele partenere gasiti alimente bio certificate

One World Award

Creme si gemuri bio

Creme si gemuri bio (14)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii   Preparare:   Uleiul de citrice (citrolive) se amestecă cu iaurt şi se omogenizează până obţinem o pastă. Se spală arpagicul, se taie în inele şi se amestecă în compoziţie. Se condimentează cu sare cu plante şi piper. Sosul se serveşte cu stricksuri de legume.   Produse RAPUNZEL utilizate: amestec de seminţe ulei de citrice bio, demetersare cu…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii   Timp de preparare: 20 min   Preparare:   Lintea roşie se pune în supa clară clocotindă, se acoperă şi se fierbe 12 minute la foc mic. Lintea se zdrobeşte cu furculiţa. Se adaugă iaurtul, gemul de nucă, uleiul de nucă şi condimentele. Arpagicul se toaca mărunt, se amestecă în compoziţie şi se decorează cu arpagic. Se prepară…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Timp de preparare: 10 min Preparare:   Se toacă toate ingredientele într-un blender până devin cremoase. Se decorează cu pătrunjel tocat fin. Sfat: Se serveşte ca sos rece pentru legume, la bufetul suedez, cu cartofi fierţi etc. Ingrediente:   * 3 linguri Tahin bio (gem de susan) RAPUNZEL * 2 linguri de suc de lămâie proaspăt stors* 1 lingură de ulei…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii   Preparare:   Se amestecă sosul de roşii cu pasta de tomate, se dau în clocot şi se îngroaşă cu puţină făină de porumb. Piperul verde şi busuiocul se toaca mărunt, apoi se adaugă Citrolive şi se amestecă în sosul de roşii răcit. La final se condimentează cu sare cu plante şi chili.   Produse RAPUNZEL utilizate:  …
Page 2 of 2