Parteneri

Magazine bio

In magazinele partenere gasiti alimente bio certificate

One World Award

Feluri principale bio

Feluri principale bio (48)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Pennele se fierb "al dente" într-o cantitate suficientă de apă sărată. Între timp se curăţă ceapa, se taie cubuleţe şi se căleşte în ulei încins până devine sticloasă. Se adaugă supa de legume şi se lasă să fiarbă totul la foc mic timp de 10 minute, iar apoi se toacă puţin (nu prea fin, trebuie să mai rămână câteva…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Făina şi condimentele se pun într-un castron şi se amestecă cu drojdia dizolvată în puţină apă călduţă. Se adaugă treptat uleiul de măsline şi apa rămasă. Aluatul se frământă energic, se acoperă şi se lasă 30 minute într-un loc cald. Se unge tava de copt şi se aşează aluatul în ea. Ungeţi aluatul cu ulei şi apoi puneţi topping-ul…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Pentru 2 persoane Preparare:   Se spală dovleacul, se scot seminţele, iar cu un curăţător de cartofi se taie în fâşii foarte subţiri. Tofu-ul afumat se taie cubuleţe. Se pune totul într-un castron, se amestecă cu ulei de măsline şi se adaugă puţină sare.  Blaturile de pizza se ung cu pesto. Dovleacul şi tofu-ul se distribuie pe pizza (nu prea…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Pentru 2 persoane Preparare: Rupeţi bucheţelele de broccoli de pe tulpină şi opăriţi-le scurt în apă cu sare. Lăsaţi-le apoi la scurs. Scurgeţi anghinarele şi feliile de măsline. Broccoli se pune împreună cu anghinarele şi măslinele într-un castron; se adaugă ulei de măsline şi se condimentează cu un praf de sare. Tomatele pentru pizza se amestecă cu pesto şi se…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ingrediente:   Pentru aluat: 300 g faina de spelta 3 linguri ulei de masline extra virgin Rapunzel ¼ litru de apa calduta 1 pachet drojdie uscata Rapunzel (9 g) 1 lingura medie de sare de mare Rapunzel   Pentru topping:   1 ardei gras ½ zucchini(dovlecel) 4 linguri ulei de masline extra virgin Rapunzel Sare de mare Atlantic Rapunzel Piper…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Roşiile se pun puţin în apă fierbinte, se decojesc şi se taie cubuleţe. Usturoiul se taie mărunt, iar ceapa cubuleţe. Quinoa se clăteşte în sită sub jet de apă. Se adaugă în supa clară şi se pune la foc.   Ceapa tăiată cubuleţe si usturoiul zdrobit se călesc de ulei de măsline. Se adaugă quinoa şi se…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Sâmburii de pin (sau bucăţelele de cashew sau nucile tocate) se rumenesc într-o tigaie fără grăsime până devin maronii, se pun pe o farfurie şi se lasă la răcit. Roşii uscate se taie în fâşii mici şi se înmoaie în apă caldă (aproximativ 15 min). Se scurg roşiile uscate şi se lasă la scurs.Se curăţă haşmele şi se taie…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ingrediente:   Umplutura de boulgour, dude si sofran   100 g boulgour Rapunzel 350 ml apa Sare de mare Rapunzel 1 ceapa medie 40 g alune de padure prajite Rapunzel 30 g dude Rapunzel 1 bucata de ghimbir de marirea unui deget 1 lingura ulei de masline extra virgin Rapunzel 1 praf de sofran 1 ½ lingura de gem de…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Drojdia se dizolvă în apă călduţă, se adaugă restul ingredientelor şi se amestecă. Toate ingredientele se amestecă cu paletele pentru aluat de la mixer. Frământăm un aluat de consistenţă medie, îl acoperim şi îl lăsăm 1 oră la dospit. Apoi întindem aluatul sub forma unui dreptunghi (40 x 30 cm) pe suprafaţa de lucru tapetată cu faină. Se scurg…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ingrediente: Pentru 2-3 persoane 360 ml apa 200 g cous-cous Rapunzel 1 lingura ulei de masline extra virgin Rapunzel 1 lingura ulei de masline citrice Rapunzel 2 cepe rosii, taiate marunt 80 g(10 bucati) rosii uscate in ulei de masline Rapunzel, taiate marunt 50 g capere in ulei de masline Rapunzel 1 lingura sirop de artar grad C Rapunzel Sare…