Parteneri

Magazine bio

In magazinele partenere gasiti alimente bio certificate

One World Award

Feluri principale bio

Feluri principale bio (61)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
MOD DE PREPARARE: Se incalzeste cuptorul la 220*C. Se ia aluatul de pizza de pe hartie, se presara faina la partea de sus dupa care se ruleaza.  Rola astfel obtinuta se taie in 12 – 15 bucatele. Bucatele obtinute se  se introduc intr-o forma rotunda. Peste aluat se pune sos de tomate dupa care se aranjeaza deasupra cascaval, masline, rosii…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii   Preparare:   Orezul se prepară conform indicaţiilor de pe pachet. Frunzele de coriandru se taie mărunt şi se amestecă uşor cu orezul fiert. Haşmele se taie în cubuleţe fine. Se toacă ghimbirul, se curăţă dovleacul, iar miezul de dovleac se taie în cubuleţe de 1 cm. Prazul se taie inele, iar ardeiul fâşii scurte. Se încinge uleiul,…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii Timp de preparare: 15 min   Preparare:  1. Se spală roşiile şi se taie jumătăţi. Ceapa verde se curăţă, se spală şi se taie pe diagonală în bucăţi. 2. Se încinge uleiul într-o tigaie, se adaugă roşiile, ceapa verde şi  zahărul din trestie şi se călesc. Se adaugă orezul şi smântână şi se fierb la foc mic timp de…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii Timp de preparare: 40 min   Preparare: pentru cuptor sau pe grătar    1. Încingeţi cuptorul la 180o C. 2. Dovlecelul se taie felii, iar ceapa se taie inele. Roşiile cherry şi ciupercile se taie jumătăţi, iar brânza feta cubuleţe. Se curăţă usturoiul şi se taie în felii. 3. Legumele se amestecă cu usturoi, feta, măsline şi orez. Amestecul se…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare:   Prepararea necesită ceva mai mult timp.   Fructele de tip soft se taie în bucăţi mici. Se toarnă apă fierbinte peste cerealele cu fructe şi se lasă 20 de minute să stea. Se adaugă ulei.Făina se amestecă cu drojdie şi apă caldă şi se lasă 20 minute să stea. Se amestecă apoi făina, sarea, zahărul din trestie Rapadura®…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ingrediente:   200 g Torchiette semola Rapunzel 70 g gem de migdale alb Rapunzel 1 lingurita condiment arab 150 ml apa Coaja de la ¼ portocala Suc de la ½ portocala 15 g stafide Rapunzel 15 g caise uscate Rapunzel 20 g samburi de dovleac Rapunzel 1 ardei gras rosu 1 ceapa rosie O bucatica ghimbir proaspat 2 linguri ulei…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Pennele se fierb "al dente" într-o cantitate suficientă de apă sărată. Între timp se curăţă ceapa, se taie cubuleţe şi se căleşte în ulei încins până devine sticloasă. Se adaugă supa de legume şi se lasă să fiarbă totul la foc mic timp de 10 minute, iar apoi se toacă puţin (nu prea fin, trebuie să mai rămână câteva…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Se curăţă castraveţii, se dau pe răzătoarea mare şi se lasă la scurs timp de 10 minute. Se amestecă iaurtul şi uleiul de măsline, se adaugă usturoi pisat şi sare. Se amestecă castraveţii şi menta, să acoperă şi se lasă la frigider. Se curăţă ceapa şi se taie în bucăţi mai mari. Se încinge uleiul de măsline…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Făina şi condimentele se pun într-un castron şi se amestecă cu drojdia dizolvată în puţină apă călduţă. Se adaugă treptat uleiul de măsline şi apa rămasă. Aluatul se frământă energic, se acoperă şi se lasă 30 minute într-un loc cald. Se unge tava de copt şi se aşează aluatul în ea. Ungeţi aluatul cu ulei şi apoi puneţi topping-ul…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Pentru 2 persoane Preparare:   Se spală dovleacul, se scot seminţele, iar cu un curăţător de cartofi se taie în fâşii foarte subţiri. Tofu-ul afumat se taie cubuleţe. Se pune totul într-un castron, se amestecă cu ulei de măsline şi se adaugă puţină sare.  Blaturile de pizza se ung cu pesto. Dovleacul şi tofu-ul se distribuie pe pizza (nu prea…