Parteneri

Magazine bio

In magazinele partenere gasiti alimente bio certificate

One World Award

Feluri principale bio

Feluri principale bio (61)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Pentru 2 persoane Preparare: Rupeţi bucheţelele de broccoli de pe tulpină şi opăriţi-le scurt în apă cu sare. Lăsaţi-le apoi la scurs. Scurgeţi anghinarele şi feliile de măsline. Broccoli se pune împreună cu anghinarele şi măslinele într-un castron; se adaugă ulei de măsline şi se condimentează cu un praf de sare. Tomatele pentru pizza se amestecă cu pesto şi se…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ingrediente:   Pentru aluat: 300 g faina de spelta 3 linguri ulei de masline extra virgin Rapunzel ¼ litru de apa calduta 1 pachet drojdie uscata Rapunzel (9 g) 1 lingura medie de sare de mare Rapunzel   Pentru topping:   1 ardei gras ½ zucchini(dovlecel) 4 linguri ulei de masline extra virgin Rapunzel Sare de mare Atlantic Rapunzel Piper…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Roşiile se pun puţin în apă fierbinte, se decojesc şi se taie cubuleţe. Usturoiul se taie mărunt, iar ceapa cubuleţe. Quinoa se clăteşte în sită sub jet de apă. Se adaugă în supa clară şi se pune la foc.   Ceapa tăiată cubuleţe si usturoiul zdrobit se călesc de ulei de măsline. Se adaugă quinoa şi se…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Sâmburii de pin (sau bucăţelele de cashew sau nucile tocate) se rumenesc într-o tigaie fără grăsime până devin maronii, se pun pe o farfurie şi se lasă la răcit. Roşii uscate se taie în fâşii mici şi se înmoaie în apă caldă (aproximativ 15 min). Se scurg roşiile uscate şi se lasă la scurs.Se curăţă haşmele şi se taie…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ingrediente:   Umplutura de boulgour, dude si sofran   100 g boulgour Rapunzel 350 ml apa Sare de mare Rapunzel 1 ceapa medie 40 g alune de padure prajite Rapunzel 30 g dude Rapunzel 1 bucata de ghimbir de marirea unui deget 1 lingura ulei de masline extra virgin Rapunzel 1 praf de sofran 1 ½ lingura de gem de…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Drojdia se dizolvă în apă călduţă, se adaugă restul ingredientelor şi se amestecă. Toate ingredientele se amestecă cu paletele pentru aluat de la mixer. Frământăm un aluat de consistenţă medie, îl acoperim şi îl lăsăm 1 oră la dospit. Apoi întindem aluatul sub forma unui dreptunghi (40 x 30 cm) pe suprafaţa de lucru tapetată cu faină. Se scurg…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ingrediente: Pentru 2-3 persoane 360 ml apa 200 g cous-cous Rapunzel 1 lingura ulei de masline extra virgin Rapunzel 1 lingura ulei de masline citrice Rapunzel 2 cepe rosii, taiate marunt 80 g(10 bucati) rosii uscate in ulei de masline Rapunzel, taiate marunt 50 g capere in ulei de masline Rapunzel 1 lingura sirop de artar grad C Rapunzel Sare…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Orezul se fierbe conform reţetei de bază în apă puţin sărată. Legumele se curăţă şi se spală. Tăiaţi dovlecelul felii şi opăriţi-l împreună cu mazărea în apă clocotită. Scoateţi seminţele din roşii şi tăiaţi-le cubuleţe. Se taie ceapa verde în inele subţiri şi se toacă pătrunjelul. Migdalele se prăjesc fără grăsime. Preparaţi din oţet, zahăr, sare, piper, praf de…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Variantă de salată proaspătă cu o notă de citrice. Lintea se pune într-o cratiţă, se acoperă cu apă şi se fierbe timp de 10 minute la foc mediu. Sarea se adaugă la finalul fierberii. Se scurge apa, se dă sub jet de apă rece şi se lasă în continuare la scurs.   Pentru dressing: se spală lămâia…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Pentru 2 persoane Preparare: SFATUL lui ATTILA: cel mai bine este să cumpăraţi varza, iar frunzele se le rupeţi de pe cotor doar după ce o opăriţi. Înainte se rup prea repede. Însă nu este nici o problemă, dacă se rupe vreo frunză, deoarece poate fi folosită în continuare.  Pentru un gust mai delicat eliminaţi mai întâi cotorul. Gemul de…