Parteneri

Magazine bio

In magazinele partenere gasiti alimente bio certificate

One World Award

Feluri principale bio

Feluri principale bio (48)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Orezul se fierbe conform reţetei de bază în apă puţin sărată. Legumele se curăţă şi se spală. Tăiaţi dovlecelul felii şi opăriţi-l împreună cu mazărea în apă clocotită. Scoateţi seminţele din roşii şi tăiaţi-le cubuleţe. Se taie ceapa verde în inele subţiri şi se toacă pătrunjelul. Migdalele se prăjesc fără grăsime. Preparaţi din oţet, zahăr, sare, piper, praf de…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Variantă de salată proaspătă cu o notă de citrice. Lintea se pune într-o cratiţă, se acoperă cu apă şi se fierbe timp de 10 minute la foc mediu. Sarea se adaugă la finalul fierberii. Se scurge apa, se dă sub jet de apă rece şi se lasă în continuare la scurs.   Pentru dressing: se spală lămâia…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Pentru 2 persoane Preparare: SFATUL lui ATTILA: cel mai bine este să cumpăraţi varza, iar frunzele se le rupeţi de pe cotor doar după ce o opăriţi. Înainte se rup prea repede. Însă nu este nici o problemă, dacă se rupe vreo frunză, deoarece poate fi folosită în continuare.  Pentru un gust mai delicat eliminaţi mai întâi cotorul. Gemul de…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii   Preparare:   Spanacul se spală în multă apă. Spanacul umed se pune la opărit într-o cratiţă la foc mic. Uleiul de susan şi sosul de soia se încălzesc într-o oală. Tahini se amestecă la rece cu apă şi supă limpede, se pune în oală, se fierbe scurt şi se condimentează cu piper şi chili. Sosul se amestecă…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii   Timp de preparare: 20 min   Preparare:   Orezul se fierbe conform indicaţiilor de pe pachet. Pentru sos: se curăţă ceapa şi usturoiul, se toacă mărunt şi se prăjesc în ulei de măsline până se înmoaie. Se adaugă dovlecel tăiat fâşii subţiri şi se prăjeşte scurt. Se stinge cu supă de legume. Gemul de alune se amestecă…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
2 porţii  Timp de preparare: 40 min   Preparare:    1. Caisele se taie cubuleţe. 2. Se amestecă untul până devine pufos, se adaugă zahăr din trestie/miere, gălbenuş de ou, coajă de lămâie, sare şi vanilie. Se amestecă pe rând încet caisele şi orezul. Se bat albuşurile spumă şi se adaugă la compoziţie.  3. Se toarnă compoziţia într-un vas termorezistent uns…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii   Timp de preparare: 60 min   Preparare: Preparaţi quinoa în supă clară, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Între timp se curăţă ciupercile şi ardeiul gras, se taie fâşii şi se călesc în ulei de măsline. Roşiile şi dovleceii se taie în felii subţiri. Quinoa fiartă se amestecă cu brânză, cremă de măsline şi legume cu ciuperci şi…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Quinoa se fierbe 15 min. la foc mic în lapte cu o bucată de coajă de lămâie, iar apoi se lasă pe aragazul stins, încă 10 minute. Se ia de pe foc şi se răceşte. Separaţi ouăle şi bateţi o compoziţie spumoasă din gălbenuşuri, unt şi zahăr.   Se adaugă brânza de vaci şi făina amestecată cu…
Page 5 of 5