Parteneri

Magazine bio

In magazinele partenere gasiti alimente bio certificate

One World Award

Feluri principale bio

Feluri principale bio (61)

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
4 porţii Preparare: Se îndepărtează nervurile frunzelor de mangold.  Opăriţi frunzele în apă sărată şi lăsaţi-le apoi la scurs. Se curăţă ceapa şi se taie mărunt. Morcovul se spală, se curăţă şi se taie cubuleţe. Ceapa şi morcovul se sotează în margarină. Se adaugă meiul şi 550 ml supă de legume şi se fierb aproximativ 15 minute. Se mai fierb…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii   Preparare:   Spanacul se spală în multă apă. Spanacul umed se pune la opărit într-o cratiţă la foc mic. Uleiul de susan şi sosul de soia se încălzesc într-o oală. Tahini se amestecă la rece cu apă şi supă limpede, se pune în oală, se fierbe scurt şi se condimentează cu piper şi chili. Sosul se amestecă…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii   Timp de preparare: 20 min   Preparare:   Orezul se fierbe conform indicaţiilor de pe pachet. Pentru sos: se curăţă ceapa şi usturoiul, se toacă mărunt şi se prăjesc în ulei de măsline până se înmoaie. Se adaugă dovlecel tăiat fâşii subţiri şi se prăjeşte scurt. Se stinge cu supă de legume. Gemul de alune se amestecă…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
6 porţii   Preparare: Se fierb spaghetele Kamut ® al dente, se strecoară şi se amestecă cu câteva picături de ulei de măsline şi nişte piper. Se găteşte somonul pe abur până este pătruns, dar încă consistent (aproximativ 2 minute). Se călesc haşmele în ulei de măsline. Se adaugă ciupercile, se stropesc cu suc de lămâie, se presară sare de…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
2 porţii  Timp de preparare: 40 min   Preparare:    1. Caisele se taie cubuleţe. 2. Se amestecă untul până devine pufos, se adaugă zahăr din trestie/miere, gălbenuş de ou, coajă de lămâie, sare şi vanilie. Se amestecă pe rând încet caisele şi orezul. Se bat albuşurile spumă şi se adaugă la compoziţie.  3. Se toarnă compoziţia într-un vas termorezistent uns…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii   Timp de preparare: 60 min   Preparare: Preparaţi quinoa în supă clară, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Între timp se curăţă ciupercile şi ardeiul gras, se taie fâşii şi se călesc în ulei de măsline. Roşiile şi dovleceii se taie în felii subţiri. Quinoa fiartă se amestecă cu brânză, cremă de măsline şi legume cu ciuperci şi…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Quinoa se fierbe 15 min. la foc mic în lapte cu o bucată de coajă de lămâie, iar apoi se lasă pe aragazul stins, încă 10 minute. Se ia de pe foc şi se răceşte. Separaţi ouăle şi bateţi o compoziţie spumoasă din gălbenuşuri, unt şi zahăr.   Se adaugă brânza de vaci şi făina amestecată cu…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Se curăţă căţeii de usturoi şi se taie în felii subţiri. Se călesc feliile de usturoi în ulei de măsline, amestecând până devin maronii. Apoi se scot căţeii de usturoi din ulei, se taie tofu în cuburi mici şi se prăjeşte până devine crocant. Se adaugă sosul bolognese şi condimentează. Se fierb pastele conform instrucţiunilor. Se înfăşoară…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Se spală lintea şi se lasă la înmuiat timp de 1-2 ore.Se căleşte ceapa în 30 g de margarină vegetală, se adaugă orezul şi lintea scursă, se condimentează cu sare şi curry, se adaugă 800 ml apă şi se fierbe timp de 50 minute. Se rumenesc beţigaşele de migdale în unt topit până ce devin maronii şi…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Se spală vinetele şi se îndepărtează cozile. Vinetele se taie în formă de evantai. Se încinge uleiul, iar vinetele se prăjesc pe toate părţile. Se scot din tigaie, se aşează într-o tavă sau o formă pentru sufleu, iar partea de sus se taie cu un cuţit. Se încinge cuptorul la 180 C. În acelaşi timp, se topeşte uleiul în…