Parteneri

Magazine bio

In magazinele partenere gasiti alimente bio certificate

One World Award

Mic dejun bio

Mic dejun bio (24)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Orezul se fierbe într-o cantitate dublă de apă timp de 50 minute. Caisele se taie cubuleţe. Sucul de mere  se încinge într-o cratiţă, iar apoi se adaugă fructele împreună cu scorţişoară, cardamom, ghimbir, sare, coajă de lămâie şi cacao şi se fierb timp de câteva minute. Se amestecă orezul fiert, gemul de migdale şi siropul de arţar.…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ingrediente:   Pentru crema de linte: 1 conserva linte Rapunzel Coaja de la o jumate de lamaie 2 lingurite suc de lamaie, proaspat stors 40g pasta de susan Tahin Rapunzel 2 lingurite oregano, uscat 1 lingura ulei de masline citrice Rapunzel Putina sare de condimentat cu ierburi si legume Rapunzel, dupa gust Piper, dupa gust 1 borcan(120 g) rosii uscate in…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Apa se pune cu sare la fiert. Se adaugă fulgii de ovăz în ploaie, amestecând în continuu, şi se dau în clocot. Se lasă să se umfle 20 min. la foc mic într-o cratiţă acoperită, amestecând ocazional. Se serveşte ca o pastă groasă. Se pot adăuga, după gust, smântână, lapte, sirop de arţar sau fructe.   Timp…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare:  Brânza, mascarpone, mierea, vanilia, crema de alune şi fulgii de ciocolată se amestecă şi apoi se adaugă încet frişca bătută. Într-un bol de sticlă se pune un strat de cremă, iar apoi unul de cereale cu fulgi, se acoperă cu folie şi se lasă să stea 15 minute. În acelaşi timp se pun siropul de arţar şi…
Page 3 of 3