Parteneri

Magazine bio

In magazinele partenere gasiti alimente bio certificate

One World Award

Prajituri bio

Prajituri bio (57)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Ingredientele se frământă până obţinem un alaut. Tava se unge cu lei Palmo. Aluatul se întinde subţire pe tava de copt şi îl ungem cu gem de caise. Se topeşte untul, se adaugă zahărul din trestie RAPADURA® şi romul amestecat cu apă şi se dă scurt în clocot. Se ia cratiţa de pe foc, se adaugă alunele tocate şi…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Cerneţi făina pe suprafaţa de lucru şi faceţi un gol în mijloc. Zahărul din trestie, gălbenuşurile de ou şi vanilia se pun în adâncitură, iar untul se taie în fulgi şi se distribuie pe margine. Se frământă repede toate ingredientele până obţinem un aluat omogen. Aluatul se înfăşoară în folie alimentară şi se ţine aprox. 1 oră în frigider.…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Timp de preparare: 15 min Preparare: Untul moale se frământă bine cu nuga. Se adaugă oul, zahărul vanilat şi sarea şi totul se amestecă bine. Se cerne făina cu praful de copt şi se adaugă treptat în compoziţia din nuga, până obţinem un aluat neted. Se lasă 3 - 4 ore în frigider. Încingeţi cuptorul la 190°C (cuptor cu circulaţie…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii Timp de preparare: 40 min   Preparare:  Drojdia se dizolvă în laptele călduţ, iar untul se topeşte. Făina se cerne într-un castron şi se amestecă cu laptele cu drojdie, untul cald, oul, zahărul şi sarea. Aluatul se acoperă şi se lasă 40 de minute la dospit.   Pentru umplutură se amestecă ingredientele specificate. Aluatul se întinde sub forma…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Drojdia se dizolvă în lapte călduţ cu 1 linguriţă de sirop de arţar. Se amestecă făina, migdalele şi sarea şi se adaugă în drojdia dizolvată. Se topeşte untul în restul de lapte la foc mic. Se amestecă cu ajutorul mixerului cu siropul de arţar, praful de vanilie, brânza de vaci şi ouăle până obţinem un aluat moale. Se acoperă…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Făina se cerne într-un castron.  Drojdia se dizolvă în laptele călduţ împreună cu puţin zahăr Cristallino. Făina se amestecă cu paletele pentru aluat. Untul se topeşte încet (nu trebuie să fie fierbinte) şi se frământă cu restul de zahăr, sare, ou şi marţipanul cu miere cubuleţe. Se acoperă şi se lasă 3-4 ore într-un loc cald la dospit.Stafidele se…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ingrediente:   Ingrediente pentru circa 20-30 de bucati   40 g seminte amarant expandat 200 g gem amestec 4 feluri de nuca Rapunzel 50 g migdale prajite Rapunzel 70 g sirop de artar Rapunzel ½ lingura pudra de vanilie Bourbon Rapunzel 50 g ciocolata amaruie Rapunzel 70 g cranberries(merisoare) Rapunzel 1-2 linguri fulgi de cocos Rapunzel Modalitate de preparare: Amarantu,…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Se încinge cuptorul. Se freacă untul şi zahărul. Apoi se adaugă ouăle, crema SAMBA cocos şi nuca de cocos rasă şi se amestecă bine. Se pune treptat făina şi se amestecă din nou energic. Aluatul se pune într-un vas de copt tapetat cu hârtie de copt şi se coace aproximativ 25 de minute.Pentru glazură se amestecă bine zahărul pudră,…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ingrediente: Pentru aluat 50g unt 200g zahar de trestie Rapunzel 1 pachet zahar vanilat Rapunzel 1/4 litru smantana 150g betigase de migdale Rapunzel 200g migdale macinate Rapunzel 130g coji portocale sau caise uscate Rapunzel 20g zahar pudra   Mod de preparare: Se pune untul si zaharul intr-un vas, se pune la incalzit si se lasa sa se rumeneasca putin. Se…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Puneţi făina pe suprafaţa de lucru şi faceţi un gol în mijloc. Presăraţi sare pe margine deasupra, stropiţi cu ulei de măsline, sfărâmaţi drojdia şi puneţi-o în adâncitură. Apă călduţă se amestecă treptat cu făina. Se omogenizează până obţinem un aluat şi se frământă aproximativ 10 minute pe suprafaţa de lucru. Aluatul se acoperă şi se lasă 1 oră…