Parteneri

Magazine bio

In magazinele partenere gasiti alimente bio certificate

One World Award

Prajituri bio

Prajituri bio (57)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Ciocolată se rade şi se topeşte pe baia de aburi împreună cu crema Samba.Se adaugă treptat şi cu atenţie fulgii de grâu.Cu două linguriţe formaţi bile, pe care le aşezaţi pe o folie de aluminiu sau într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.   Se pun la rece şi se lasă la întărit. Gata!   Sfat: Reuşită garantată fără…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii Timp de preparare: 8 min   Preparare:   aproximativ 90 de bucăţi Se cerne făina, se amestecă cu praful de copt şi se adaugă restul de ingrediente. Toate ingredientele se amestecă mai întâi cu un mixer cu palete pentru aluat, iar apoi se amestecă cu mâinile până obţinem un aluat omogen. Se lasă aproximativ 30 minute la frigider.…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Untul moale se amestecă cu zahărul brun şi cu oul, apoi se adaugă faina şi se frământă repede până obţinem un aluat. Se lasă în frigider pentru 2-3 ore. După ce a stat la rece, întindeţi aluatul subţire şi tăiaţi rondele cu o formă rotundă şi puneţi-le pe o tavă la rece.   Pregătirea spumei:Ananasul uscat şi mango se…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Untul trebuie să fie în mod necesar la temperatura frigiderului. Se taie în cubuleţe de aprox. 1 x 1 cm  şi se amestecă împreună cu zahărul, nişte coajă de lămâie rasă şi un praf de vanilie Bourbon.  Se adaugă gălbenuşurile de ou. Apoi se cerne faina deasupra şi se frământa repede pentru a obţine un aluat neted, care se…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Margarina se bate împreună cu zahărul până obţinem o compoziţie pufoasă. Se adaugă oul şi zahărul vanilat. Se amestecă făina cu praful de copt şi cu sare şi se amestecă. Nucile braziliene se toacă în bucăţele, se amestecă în aluat şi totul se lasă aproximativ 1 oră la rece. Din această compoziţie formăm role de 1,5 - 2 cm…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Preparare: Zahărul se caramelizează în unt până devine maroniu. Compoziţia se lasă la răcit, se amestecă uşor frişca şi zahărul vanilat şi se încălzesc din nou, amestecând continuu, până când întreaga cantitate de zahăr este complet dizolvată. Se toacă orangeatul şi se dă prin zahărul pudră. Migdalele şi orangeatul se amestecă în compoziţie. După ce aluatul s-a răcit puţin, se…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Faina se amestecă cu praful de copt şi alunele într-un castron. Faceţi o adâncitură în mijloc, în care puneţi zahăr Cristallino, sare de mare, scorţişoară, vanilie şi ou. Untul se taie în fulgi şi se distribuie pe margine. Se frământă rapid din exterior spre interior până obţinem un aluat neted.Se acoperă şi se lăsa timp de 30 de minute…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Toate ingredientele pentru aluat se amestecă repede cu un mixer cu palete sau cu mâna, apoi se lasă cel puţin 3 ore la rece.Întindeţi aluatul subţire pe o suprafaţă bine tapetată cu faină şi decupaţi formele dorite.  Fursecurile se dau imediat în cuptorul preîncălzit la 180oC şi se coc aproximativ 10 minute. Se lasă se răcească bine şi se…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Se prepară aluatul cu drojdie şi se lasă 40-60 minute la dospit până îşi dublează cantitatea. Se mai frământă o dată şi se întinde până obţinem un dreptunghi de aproximativ 30x60cm.Se unge uniform cu pesto. Se toacă roşiile ş se distribuie deasupra. Se presară cu brânză.Se rulează strâns din partea mai lungă şi se taie în felii de aproximativ…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ingrediente: Pentru aluat: 250g faina 1 plic praf de copt 120g zahar de trestie Rapunzel 2 pachetele zahar vanilat bourbon Rapunzel sare de mare Rapunzel 1 varf de cutit de cutit scortisoara macinata 1 ou 200g unt degresat sau margarina Rapunzel 125g migdale prajite si macinate 1 galbenus ou 2 linguri lapte 100g fulgi de migdale Rapunzel zahar de trestie…